• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama arkadaşlar 1 saat önce ilk aşılamamı oldum

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

peppecura

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2008
167
5
96
İstanbul
bugün çok heyecanlı bi gün geçirdim ve ilk aşılamamı oldum eşimve bende hiç bi sorun olmadığı halde 1.5 senedir bebeğimiz olmadı bizde aşılamaya karar verdik inş.ilk aşılamada tutar bana 43 milyon sperm transfer edildi dr um gayet güzel dedi herşey adet olmazsam ki inş.olmam 14.gün kan testi yapılcak nasıl geçicek günler bilmem rabbim hepimize sabır ver nolur isteyen herkesi sevindir rabbim amin.Bilgilerinize ihtiyacım var kızlar eşimin sperm kalitesi iyi sizce tutarmı benim gibi olanlar varmı şimdiden teşekkürler arkadaşlar

slm canim insalah tutar bende mart in 4 de asilama olucam suan igneleri yapiyorm umarim benikide hic sorunsuz tutar fazla dusunmemeye calis psikolojik olarakda etkisi cok oluyomus oyuzden fazla dusunmee umarim hamile kalirsin canim bolsanslar kib .

bugün çok heyecanlı bi gün geçirdim ve ilk aşılamamı oldum eşimve bende hiç bi sorun olmadığı halde 1.5 senedir bebeğimiz olmadı bizde aşılamaya karar verdik inş.ilk aşılamada tutar bana 43 milyon sperm transfer edildi dr um gayet güzel dedi herşey adet olmazsam ki inş.olmam 14.gün kan testi yapılcak nasıl geçicek günler bilmem rabbim hepimize sabır ver nolur isteyen herkesi sevindir rabbim amin.Bilgilerinize ihtiyacım var kızlar eşimin sperm kalitesi iyi sizce tutarmı benim gibi olanlar varmı şimdiden teşekkürler arkadaşlar

canım inşallah tutar sen de moralini yüksek tut çünki aşılama olupta hamile kalan arkadaşların yazılarını buradan okudum güzel haberlerini bekliyorum bizlerde moral ve umut ışı olursun allah tamamına erdirsin:Saruboceq:

kzılar bende asılama ıcın bugun ılk ılacımı kullandım bakalım yumoslarımın buyumesını beklıcem sımdı sanırım 10 gun sonra benımde olur asılamam umarım hepımız hamıs kalır meleklerımız ı kucaklarımıza alırız

merhaba canım benim de salı günü ilk aşılamam oldu. Senin durumun nasıl bilmiyorum ama benim 2. gün çok ağrım oldu.İnşallah hiçbirimizin emekleri boşa gitmez de bebişler kavuşuruz.

hayırlısı olsun asılama olan ıcın..ınsallah tutar ayyy valla ben bıle bırden heyecanlandım haberlerınızı mutlaka bıldırın ınsallah olur..

merhaba canım benim de salı günü ilk aşılamam oldu. Senin durumun nasıl bilmiyorum ama benim 2. gün çok ağrım oldu.İnşallah hiçbirimizin emekleri boşa gitmez de bebişler kavuşuruz.

merhaba canım benim ilk gün adet sancısı gibi sancım oldu belim kasıklarım ağrıdı bugünde var hafif hafif sancılar giriyo rabbimin izniyle gelicek bebişlerimiz güzel haberlerini bekliyorum canım.:emir_bebek:

peppecura sanırım ikimizde aynı gün olduk bende çarş günü oldum aşılamamı..beklemek sıkıcı biraz benim 5 martta kontrolim var tekrar çagırdı doktorum..ama test yaparsın şu gün falan demedi..zaten regl olursan daha erken gelirsin dedi..inş regl olmasında 5 martta görüşürüz diye eklemeyi ihmal etmedi...inş tutarda güzel haberler veririz..

peppecura daha öncede yazdım ama cvp lamadın neyse..cnm bende 18 aşılama oldum...hafiften pembe akıntım geldi sonrasında da kahverengi akıntı ne oldugunu bilmiyorum...yarın normalde randevum vardı bugüne aldı doktorum..ama ümidim tükendi pembe akıntıyı gördügümde.. sende durumlar nedir test yaptırdınmı?

peppecura daha öncede yazdım ama cvp lamadın neyse..cnm bende 18 aşılama oldum...hafiften pembe akıntım geldi sonrasında da kahverengi akıntı ne oldugunu bilmiyorum...yarın normalde randevum vardı bugüne aldı doktorum..ama ümidim tükendi pembe akıntıyı gördügümde.. sende durumlar nedir test yaptırdınmı?

merhaba canım hemen karamsar olma belki yerleşme kanamasıdır ayyy inş.rabbim bende daha henüz bişi yok sadece söylemesi ayıp sarı akıntım var ara ara sol kasığıma batma oluyo bide gazım var bende yarın test yaptırcam bakalım gelmişmi bebişlerimiz rabbim nolur bizde o muhteşem duyguyu tadalım aminnnnnnnnnnnn güzel haberlerini bekliyorum canım

Cnm o kasık batma sı hala bende var ama onlara fazla inanmıyorum ben geçen ayda batma çok olmuştu..bende de gün içerisnde gazım çok oluyor bilmiyorum üşüttügüm için bilmiyorum gebelikten valla bazen elimde olmadan çıkıverecek diye tırsıyorum...hadi bakalım testin sonucunu yarın yaz buraya merak ederim ben..

Cnm o kasık batma sı hala bende var ama onlara fazla inanmıyorum ben geçen ayda batma çok olmuştu..bende de gün içerisnde gazım çok oluyor bilmiyorum üşüttügüm için bilmiyorum gebelikten valla bazen elimde olmadan çıkıverecek diye tırsıyorum...hadi bakalım testin sonucunu yarın yaz buraya merak ederim ben..

tamam canım haber vericem senin sonuç neoldu bildirirsen sevinirim

cnm dün doktorum rahim duvarın kalın dedi yarın test yap dedi rahim duvarı kalın olunca gebelikten şüphelenebiliniyormuş..az önce gittim kan vermeye 2 gibi alacam sonucu bakalım hayırlısı..cnm sen ne zman yaptıracan test nerdesin hadi gel merak ediyorum senide..

Hayırlısı kızlar hadı bızlere mujdelı haberler verın benım daha 13 gunum var ama sol tarafımda bı agrı var ve batmalar cok azda olsa var

Back
X