arkadaşlar 3lü tarama yardım nolur

derinsular

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2011
503
66
98
Bolu
2li taaramama çok güzel dedi 3lü ye gel 3 hafta sonra dedi bunu herkesten isterler mi yoksa bende bir sorun mu var ilk bebeğim nolur yardım hiçbişey bilmiorum

2li taaramama çok güzel dedi 3lü ye gel 3 hafta sonra dedi bunu herkesten isterler mi yoksa bende bir sorun mu var ilk bebeğim nolur yardım hiçbişey bilmiorum

Evet canım telaş yapma, ikili tarama çok güzel çıkmış işte. 3 lü taramada yapılıyo canım drlar herkesten istiyo problem yok.:34:

dert etme canım yaa benim ikilimde güzel çıkmıştı doktor 3 lüde yaptıralım dedi sorun çıkmadı.....ama yaş sende veya eşinde 30 larda ise bazıları o sebeptende isteyebiliyorlar.....benimki birazda o yüzden istedi.....ama korkma içini ne kadar ferah tutarsan o kadar iyi olur senin ve bebişin için.....güzel haberler alırsın inş...

canım benm benm de ikili testim iyi çıktı ama dr.um yine üçlü test yapalım dedi o da güzel çıktı bazı dr.lar ikisini de yaptırabiliyor bu sen de ya da bebeğinde bir sorun olduğunu göstermez tamamen dr. tercihi üzme kendini boş yere

Doktorunuz bir sıkıntı gördüğü için istememiştir, zaten 2 li testinizde normal çıkmış.
Ben de hem 2 li hem 3 lü yaptırdım, bazı doktorlar iki testi de yaptırırken bazıları gereksiz görüyor.
Sağlıcakla alırsınız kucağınıza inş.

Back
X