Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4 gün öncesi değer kaçtı ccanım. Yada adetine 4 gün oldu başlamadı mı
Adeten 3 gün önce 130 çıktımıştı adetim 3 gün geçti 566 olmuş4 gün öncesi değer kaçtı ccanım. Yada adetine 4 gün oldu başlamadı mı
6 gün geçti yani ilk kan vermenden sonra canım.Adeten 3 gün önce 130 çıktımıştı adetim 3 gün geçti 566 olmuş
İl verdiğin gün baz alınmıyor aşkım 2 güne arıtıgı için 4 gün geçmiş oluyor6 gün geçti yani ilk kan vermenden sonra canım.
O zaman iyi canım değerinİl verdiğin gün baz alınmıyor aşkım 2 güne arıtıgı için 4 gün geçmiş oluyor
Sanırım kuzumO zaman iyi canım değerin![]()
Chatimiz ne diyor ama ilk verdiğin günü saymazsan 5 oluyor sen 2 günde bir artış dediğin için arada yarım kaynıyorSanırım kuzum
İyi degilmi korkmama gerek yok degilmi kuzumChatimiz ne diyor ama ilk verdiğin günü saymazsan 5 oluyor sen 2 günde bir artış dediğin için arada yarım kaynıyor130 260 520 senin de yarım gün daha ekleyinde 566 gayet normal %60 artış yeterli
Yoook canım hiç korkma tadını çıkar doktorun bişey dedi mi yoksa daha görmedi miİyi degilmi korkmama gerek yok degilmi kuzum
Cumartesi gidecem bakalım ama kese görünmez degilmi şuan 5 haftaya az kaldıYoook canım hiç korkma tadını çıkar doktorun bişey dedi mi yoksa daha görmedi mi
1000-2000 arası gözüküyor diyolar canım genelde senin artışı hesapladım 2 günde bir %63 artmış bu a gayet yeterli cumartesi gününe kadar gözükür muhtemelen canımCumartesi gidecem bakalım ama kese görünmez degilmi şuan 5 haftaya az kaldı
Evet kuzum Altan görünür muhtemelen diyorlar karında için o kadar sayı olması gerekiyormuş1000-2000 arası gözüküyor diyolar canım genelde senin artışı hesapladım 2 günde bir %63 artmış bu a gayet yeterli cumartesi gününe kadar gözükür muhtemelen canım566 olan değerin zaten bin küsürlere çıkar birde yarım günüm var belli olur ama olmasa da korkma 3 bin değerde görende çok
Evet zaten her doktor alttan bakıyor ilkte sanırım normal gebelik demi tedavi değilEvet kuzum Altan görünür muhtemelen diyorlar karında için o kadar sayı olması gerekiyormuş
Normal gebelik kuzum çok tedavi oldum igneler ilaçlar ama olmamıştı hayıt macunu kulandım kendilinden kaldımEvet zaten her doktor alttan bakıyor ilkte sanırım normal gebelik demi tedavi değil
MaşallahNormal gebelik kuzum çok tedavi oldum igneler ilaçlar ama olmamıştı hayıt macunu kulandım kendilinden kaldım
AMİN kuzum rabbim kimsenin kucanı evini boş bırkamasınMaşallahcanım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Aminnn aminnnAMİN kuzum rabbim kimsenin kucanı evini boş bırkamasın
Amin CanımAminnn aminnn![]()