Arkadaşlar 8 Aylik Hamileyken Bebeğimi Kaybettim

YEXSXXIXMNUR

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2008
1.266
27
158
Arkadaşlar Allah'in Verdiğinede Aldiğinada şükürler Olsun.pazartesi Günü 34 Hafta 4 Günlük Hamileyken Bebeğimin Hareketlerini Hissedemedim Hastaneye Gittiğimde Nst De Kalp Atişlari Duyulmadi Ultrasonla Yapilan Kontrollerde Bebeğimin Kalbinin Durduğu Anlaşildi.o An Dünya Başima Yikildi Sandim Bu Acinin Altindan Kalkamam Sandim Ama Allah Derdi Verince Sabrinida Eriyo.yapilan Araştirmalarda Ne Bebekte Nede Bende Herhangi Bir Problem Bulunamadi Demekki Böyle Olmasini Allah Istedi.arkadaşlar Aranizda Benle Ayni Durumu Yaşamiş Olan Varmi Ne Olur Desteğinize çok Ihtiyacim Var Yada Sonrasinda Ne Zaman Hamile Kaldiniz Ne Durumdasiniz ?

Arkadaşlar Allah'in Verdiğinede Aldiğinada şükürler Olsun.pazartesi Günü 34 Hafta 4 Günlük Hamileyken Bebeğimin Hareketlerini Hissedemedim Hastaneye Gittiğimde Nst De Kalp Atişlari Duyulmadi Ultrasonla Yapilan Kontrollerde Bebeğimin Kalbinin Durduğu Anlaşildi.o An Dünya Başima Yikildi Sandim Bu Acinin Altindan Kalkamam Sandim Ama Allah Derdi Verince Sabrinida Eriyo.yapilan Araştirmalarda Ne Bebekte Nede Bende Herhangi Bir Problem Bulunamadi Demekki Böyle Olmasini Allah Istedi.arkadaşlar Aranizda Benle Ayni Durumu Yaşamiş Olan Varmi Ne Olur Desteğinize çok Ihtiyacim Var Yada Sonrasinda Ne Zaman Hamile Kaldiniz Ne Durumdasiniz ?

Allah sabır versin arkadaşım.ben 9 aylıkken bebeğimi kaybettim.Allahın takdiri iişte diyecek bişey yok.1 sene sonra hamile kaldım .ama benim doğum sezeryan oldu.çok da senin mevzuna benzemiyo canm benimkinin içeride fazla kalmaktan oldu.günüm 15 gün geçmişti.serumla sancı verdiler ve bebek doğamayınca zora girdi maalesef. dr hatası diyoruz ama takdiri ilahi demek daha doğru olur sanırım

Off Ne Diyim Allah Sabirlar Versin çok Zor... Bende Yaklaşik 24.gün önce Erken Doğumla(21.VE 23.HAFTALARDA) Tüpbebekle Sahip Olduğum Ikizlerimi Kaybettim... Acisi Hala Yüreğimde Hala Hersabah Kalktiğimda Ağliyorum... Açikçasi şuan Berbat Durumdayim...
Bir Yandan şükrediyorum Ya Onlari Birkere Kucağima Alip Emzirip Ozaman Kaybetseydim Doğumda Bile Görmemek Için Kafami çevirdim Acisi Daha Farkli Olurdu Heralde Böyle Düşünüyorum.. Bu Yüzden şükretmeliyiz Herşeyde Hayir Vardir Arkadaşim... Allah Bize Sabirlar Ve Bu Acimizi Dindirecek Gebelikler Bebişler Versin...

cok cok gecmis olsun
rabbim sizlere sabir versin
ne dicemi bilemiyorum
insallah bunlari atlatabilirsiniz
ve rabbim size en kisa zamanda saglikli sihatli yavrular nasip etsin insallah

canım gerçekten çok üzüldüm. ben dış gebelik geçirdim hala o iki aylık resmine bakıp ağlarım bazen.

atlatmak çok zor. ama rabbim böyle olmasını istediyse bir hikmeti vardır canım. öyle düşünüp allaha sığınıp sabır dilemek lazım.

canım tekrar bebeklerin olacak hiç üzülme. o bebeğin de sana cennete gittiğinde eşlik edicek.

cnm çok geçmiş olsun allah sana ve eşine sabır versin
en kısa zamanda tekrar meleğine kavuşursun iinş...

canım Inan çok üzüldüm. Bi Anne Olarak Acınızı Derinden Hissetim Hani Derleya Tüğlerim Diken Diken Oldu. Sizleri çok Iyi Anlıyorum. Yağmurcan Keşke Kucağıma Alıp Emzirseydim Birkez Demiş. Canım Inan Ozaman Ayrılman Daha Zor Olacaktı. Hepiniz çok Güzel Demişsiniz Allahın Takdiri Diye. Haklısınız Her Işte Bir Hayır Vardır. Belki Sakat Doğacaklardı Belki Nebileyim Işte Birsürü şey Işte. Hiç üzülmeyin Allah Acının Sabrını Veriyor Insana. Allah Kolaylık Ve Sabır Versin Inşallah En Kısa Zamanda Yeniden Hamile Kalırsınız. Sevgiler
Yok Cnm Yanliş Anlamişsin Ya Birkere Emzirdikten Sonra Başima Böyle Birşey Gelseydi Demek Istedim. Kucağima Almadiğim Için şükrettim... Acisina Böyle Zor Katlaniyorum Günlerim Geçmiyoröyle Katlanamazdim Heralde Diye Düşündüm...
Teşekkürler...

cok gecmiş olsun ALLAH sabır versin bende 32 haftalıkken sezaryanla dogum yaptım bebeyim öldü cok üzüldüm ama yinede ALLAH,a sükürler olsun bebeyimin böbrekleri gelişmemişti daha büyük acılar yasaya bilirdim hayır bildiyimizde şer şer bildiyimizde hayır vardır insallah sonunda mükafatımızı alırız sabır ve sükürle

canım Allah sabır versin sana,
kuzenimin eşide 4 aylık gebeyken bebeğini kaybetti .ama bak 1,5 yıl sonra yeni bebeği kucağında.Rabbimin takdirinden sual olunmaz.Zor bir durum Allah yaşatmasın bir daha.Umarım en kısa zamanda tekrar hamile kalıp bebeğini doğurursun.
sevgilerimle..

çok çok geçmiş olsun canım allah sabrını versin bir daha böyle acılar yaşatmasın inşallah çok üzüldüm ama ne yapacaksınki veren allah alanda allah allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın......

ACIYI VEREN RABBiM MUHAKKAK Kİ SABRINI DA VERİYOR.
AMA İNANIN ÇOK ÜZÜLDÜM.
ACINIZI SİZİN KADAR YAŞAYAMASAMDA DÜŞÜNÜRKEN BiLE BURKULDUM.
RABBİM KENDİNİZİ TOPARLADIĞINIZDA SAĞLIKLI SIHHATLİ EVLATLAR NASİP ETSİN.

(inna lillah inna ileyhi raciun)

Allahtan geldik Allaha döneceğiz sabret kardeşim çok zor eminim ama cennetin kapısında bebeğin bekliycek seni annem olmadan girmem içeri diycek Allah büyük sabret 1 yıl içinde bildiğim kadaryla tekrar kalabilirsin benim eltim de senin gibi 8 aylıkken bebeği öldü karnında 1 yıl sonra kaldı ama insandan insana deişiyo

Burdaki bebisini kaybeden arkadaslara, hepinize gecmis olsun.her okudugumda icim titredi.tuylerim dikken dikken oldu ya:1no2:.Bu aciyi yasamayan bilemez ne hissettiklerinizi anlayabiliyorum cok az cok kotu bir duygu:çok üzgünüm::çok üzgünüm:.Allah'im herkeze cok cok sabir versin herseyin hayirlisini versin.Insallaah en yakin zamanda bir bebis sahibi olursunuz tekrar dan.umidinizi yetirmeyin... kendine cok iyi bakin hersey gonlunuzce olsun ....:teselli::teselli:

Canim Banada Suni Sanciyla Normal Doğumla Bebeği Alalim Dedi Doktor Ama Ben Bebeğimi Görmek Istemedim Bir Daha Unutamam Diye Iyimi Yaptim Bilmiyorum Ama Tekrar Hamile Kalmak Istiyorum Ama En Az 6 Ay Beklemek Gerekiyomuş Sezaryan Sonrasi şu An Tek Pişmanliğim Bu

Canim inan cok uzuldum..allah sana sabrin en buyugunu versin..allahim sana insallah en yakin zamanda yeni bir melek gonderiri..onu saglikli bir sekilde kucagini almayi nasip eder...

Allah sabır versin arkadaşım.ben 9 aylıkken bebeğimi kaybettim.Allahın takdiri iişte diyecek bişey yok.1 sene sonra hamile kaldım .ama benim doğum sezeryan oldu.çok da senin mevzuna benzemiyo canm benimkinin içeride fazla kalmaktan oldu.günüm 15 gün geçmişti.serumla sancı verdiler ve bebek doğamayınca zora girdi maalesef. dr hatası diyoruz ama takdiri ilahi demek daha doğru olur sanırım

Canim ya ayni durum benimde olmustu..bi hafta gunumden gecince bundan sonrasini
hastanede kontroll altinda gecireceksin dediler ve hastaneye aldilar son bir haftada suni sanci verdiler her gun ama gunde 2-3 kere bebegimin kalp atislarini dinlediler...
yurtdisinda coook coook zor durumda sezeryan yaptiklari icin bi hafta boyunce suni sanci yedim ama sanciyi kabul etmedi bir turlu ve tam iki haftayi doldurunca sezeryan yaptilar..
Seninde doktor hatasi olmus yazik degil mi annelere ya neden boyle yapiyorlar..
neden seni doktor kontrollunde tuttmadilar...canim hersey allahtan ama doktor hatasi olmus senin ki ya...:(

allahım ya nasıl bi acı bu ne diyeceğimi bilemiyorum
ben 2 ay önce boş gebelik nedeniyle kürtaj olmuştum ve ultrason resimlerine bakıp hala ağlıyordum ne yazik ki ama allah hepinize çok ama çok sabır versin
gerçekten çok zor tahmin edebiliyorum sizleri
ama verende allah alan da böyle düşünün ne olur belki acınız biraz hafifler
inşallah en kısa sürede yeni hamilelikler yaşar ve bu hamileleik size yaşadığınız bu acı tecrübeyi unutturur
unutmayın ki meleklerinizr sizleri cennetin kapısında bekliyor

allahım sizlere çok çok büyük sabırlar versin kimse bu durumu kaldıramaz inşallah sizde dahil bir daha böyle bir olayı hiç bir allahın kulu yaşamaz

Back
X