Arkadaşlar aciiil bakar mısınızz? ovülasyon testimde bir gariplik oluyor?

geccenurs

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2025
13
2
1
21
Merhabalar arkadaşlar ben ovülasyon testi yapmak istedim bu ay ama ilk kez yaptığım için sürekli ne olduğunu anlayamıyorum normalde başka bir başlık açmıştım belki gören olmuştur 4 mayısta bana pik olmuşsun denmişti ve ben pik ozamanmış yaşandı silikleşiyor dedim kendi kendime hatta ama dün ve bugün tekrar koyulaşmaya başladı bunun nedeni ne 4 mayıs pik günü değil miydi? diğer fotoğraf bugüne ait bugün yarın mı pik olacak anlayamadım lütfen bilen birisi cevap verirse çok sevinirim.

Eklentiler

• IMG-20250506-WA0009.webp
    41,8 KB · Görüntüleme: 151
  • IMG-20250509-WA0002.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 136
Genelde ayda iki yumurtlama az görülüyormuş ama olabilir deniliyor farklı testte deneseydiniz yine emin olmak için

Laboquick testlerini oneririm size. Ben coklu paketini aldim trendyoldan. 2 ay sadece vucudumu takip etmek icin denedim vucut belirtilerimle test tam tuttu. 3. Ayda da bebek denemesini yaptim piki gorunce. Cok dogru ve tutarlı bir test. Bakalim bat gelince anlayacagiz tabii

Genelde ayda iki yumurtlama az görülüyormuş ama olabilir deniliyor farklı testte deneseydiniz yine emin olmak için

kafam çok karıştı bir daha asla ovülasyon testi almam çok karmaşık ne gerçek ne şey anlayamadım bir türlü

Sizce peki bunlarda pik hangisi?

Sizce peki bunlarda pik hangisi?
Inanin bu testi bilmiyorum ama benim dediğim testte pik oldugunda iki cizgi de esit koyulukta kopkoyu kirmizi idi. O yuzden bunlar sanki pik oncesi ya da pik sonrasi gibi biri solgun gorunuyor. Belki de bu markada boyledir o yuzden genel yorum yapamam maalesef. Kullananlar varsa bu markayi onlar gelir insallah yazar

Merhaba. Bu testlerin hiçbiri henüz pik değilki. Bugün benimde pik günüm bakın testi yüklüyorum. Fikir olması açısından.

Eklentiler

• IMG_2743.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 117
Merhaba benim de bu ikinci kez yapışım daha önceki aylarda bir kere daha dememiştim ama sürekli silik çizgi çıkıyordu bu test bugün 14.20'de yapılan testim Dün bundan biraz daha açık renkliydi 1 senedir deniyoruz ama olmuyor Normal yolla tüp bebeğe yönlendirdiler amh değerim 0.23 benim Testini de yorumlar mısınız

Eklentiler

• 1000059786.webp
    9 KB · Görüntüleme: 72
Testlerin hiç biri pik değil... T çizgisnin diğeriyle aynı koyulukta veya daha koyu olması gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…