Arkadaslar aciiiLLL yardim Bebegim hic susmadan agliyor

Brake

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2011
387
12
68
bebegi olan anneler bana yardim edin bebegim henüz 3ayLik ve dogdundan beri
hic susmayan bir bebekti 3 aylIK Olsun gecer demislerdi gecmedi uyaninca agliyor yatinca agliyor

bazen ne yapacagimi sasiyorum ciglik atarak agliyor ve o agladikca bende cok yipraniyorum salayarak uyutuorum hep
kendigilinden uyumuyor yoksa Sizce Huysuzlugundanmi yapiyor yoksa karnimi agrio doktorlarda birsey bulamadi
cok caresizim böyle bebegi olan bi kac ay sonra uslanan Anneler varmi acilll yardimmmmmmm !

Cevaplariniz icin simdiden tsk ederim!

doktora götürdüğünüzde bişey bulamadıysa, karnı doyuyor,düzenli kaka yapabiliyorsa, gazını çıkardıktan sonra ağlamaya devam ediyorsa zor bir bebek olabilir. benim değil de bir akrabamın çocuğu bu şekildeydi hiç susmadan ağlardı şimdi çok akıllı bir kız oldu hiçbir sağlık problemi de yok..
Allah kolaylık versin, ha bir de zaman zaman ağladığında susturmamayı deneyin belki işe yarar, tabi düzeleceği varsa zaman isteyen b,şeydir bu.

Canim oncelikle Allah bagislasin benim bebegim simdi 11 aylik 5 ay kolik denen illetle ugrastik cok ama coook zor ben wcye gidemiyodum hic susmadan aglardi dr bi saglik sorunu yok kolik ten diyip gonderiyodu ama 5. Ayina girdi bitti cok sukur Allahim yardimcin olsun sabret canim baska caren yok emziriyosan gaz yapicak seyler yeme bebege geciyo ben ne yapsam fayda etmedi

slm cnm ewt bnde ayni ne wc nede yemek yapamiorum bu yuzden cok zorr karnina yatirinca:18:susuor oda 1-2 dk sonra tekrar baslioruz bastan ins gecerrrrrrr offf:2: yapa bilecegim birsey varmiki:2: cok zorlanioruz tsk cvp icin

[Selam Anneler Bana akil verin arkadasLar ne yapmam lazim bazn cok
bunalima giriyorum 3 aylik bebegimle ona zararda vermek istemiyorum bazen cok cileden cikartior hepsi acaba gaz
yüzündenmi bunun bir cagresi yokmu Arkadaslar lütfen akil verin son cagrem ne ne bir alisverise cika biliroum nede
gezmeye cok zor bir aglayan bebegi susturmak:26:
bi ilac gibi birseyler varmi bari bebegi sakinlestirmek icin bazen öyle agliorki hic susturamiyoruz
bunun hic cagresi yokmu Anneler bana akiL verin yardimlarinizi bekliyorum !
cevaplariniz icin simdiden tsk Ettimm.:18:
B][/B]

hic kimseler yokmu benim durumumda :
Anneler ltf yardimci olun bana kafai yemek üzereyimm :2::2::2:18::18::18:

selamm kizlaaaar nerdesinizz yahuuuuuuuuu kimsecikler yokmu :18:

kizlar acilll yardimmm bebegim 6 aylik oldu suan ve yogun aglamalar yatmak istegince
cok ciglik atiyor dok saglikli dedi ortopedie de gittik hic bir sorunu yok Allaha sükür
sadece yatmak isteyince cok agliyor ve cigliklar atiyior herzaman yatmak istegince böyle
ciglik atarak kendinisini SIKARAK AGLYIOR COK üzülüyorum bu duruma böyle yasayan Anneler varmi ilerde cocuklari nasil oldu??:2:cevaplarinizi bekliyorum simdiden tsk ettim cvplariniz icin umarim bana yardimci olabilirsiniz.
sinirlerimin sinirlarindayim...!!!!!!

sELAM anneler bana acil yardim edin cildirmak üzereyim bebegim dogdundan beri hic susmayan bir bebekti
simdi ise 10 Aylik olcak 2 gün sonra ve bu yogun aglamalar devam ediyor Sabah 9-10 civarinda uyanir uyanmaz
basliyor aglamaya doktora götürdüm kulagi agriyor zanettim Doktor birseyi olmadigini söyledi
4 aylikene osteopatie götürdüm Allaha sükür birseyi yok. Hergün böyleyiz hep aglmali geciyor günler benimde gücüm yetmiyor bazen
esimden baska kimsemde yok bir kac saatline kafami dinlim (14:
NERDEYSE CILdirmak üzereyim neyapsam eeeee
diyor oynuyorum disari cikariyorum bir yere oturmaya gidince agladiginda hemen kaciyorum böyle hep aglayan cocgug olan warmi Anneler
siz neler yapiyorusnuz sakinlesmesin icin banada biraz yardimci olun :18:az kaldi cildirmak uzereyim hep aglayan bir bebegin annesi olmak cok zor.

cevaplarinizi bekliyorum:2: simdiden tskler cevaplariniz icin ..!"

Son düzenleme:

kimseler yokmu cevaplicak

KIMSELER YOKMUUUUUU

Selammm.hic papatya cayi vermeyi denediniz mi?ilk kizim boyleydi aglardi hep.saglik sorunu yoktu bizimde ama aglardi.papatya cayi cok iyi gelmisti.
Deneyin derim....

Ayy canımm kolay gelsin sana teyzemin oğlu da böyleydi ağzında yara varmış meğerse belki bebişinin karnı filan ağrıyodur gazı fılan mı var aceba

kimseler yokmu cevaplicak

Cnm benim oğlum üç aylık hep ağlıyo bişeyi yok diyo doktor ama çocuk susmuyo ben milupa nın gece çayını aldım sabah akşam içiriyorm sanki biraz sakinleştiriyo gibi rahatlatıcı etkisi varmış bi dene istersen. Papatya çayı da rahatlatır ama milup à nın olacak bebeklere özel çünkü o çaylar

Son düzenleme:
Ayy canımm kolay gelsin sana teyzemin oğlu da böyleydi ağzında yara varmış meğerse belki bebişinin karnı filan ağrıyodur gazı fılan mı var aceba

Gazi da war evet hala suan 17 aylik hala ayni hic gecmedi nasil gazmis bebegim durmadan mutsuz ne yapcamizi bilmiyoruz artik acile cok götürdüm dok felan damla yazip geri yolluyorlar ((( cok zor bir bebek sanirim

anladim cnm tesekurler ben cok cay denedim ama sürekli gazi oluyor acaba diyorum belki alaejisimi war süte yada mamaya
karsi doktorlar hic birsey yok diyip eve yollyuor suan kizim 17 aylik hergun mutsuz anlmadim ne yapsam agliyor arabada evde disarda sasdim kaldim bi cagresi yok sanirim

Bir de pedagoga mi goturseniz?

Maşallah büyükmüş kızın.benim oğlum şimdi 10 aylık oldu. Hiç susmuyo yine ama benim ki hiç bişey den memnun kalmadığı için ağlıyo sürekli yürütmemi istiyo. Otutrsam ağlıyo yemek te yemiyo. Sırf mama yani. Allah yardımcımız olsun ne diyim,.

arkadaşlar benim bebeğim de 4.aya girecek ama hiç susmuyor.uykuları da çok kısa.zaten zor uyutuyorm.gaz probleminden kaynaklı olduğunu sanmıyorum çünkü yanına gelince onunla konuşunca gülüyor :) yani hep ama hep onunla zaman gecirmemi istiyor.benim dört yaşına yeni girmiş bir oğlum daha var.o da çok ağlayan bir bebekti.bu Bebeğimin sakin olması için o kadar dua ettim ki .inanın çok ama çok yoruluyorum iki çocukla.ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.galiba yapilari böyle bu bebeklerin.

Selam canim öncelikle Allah yardimcin olsun benim bebegimde Dogdugundan beri hic susmayan bir bebekti cok gazi oluyordu kramplar Vs ve 2 yasina geldi suan hala ayni Aglamakta kramplar ve Gazlar devam ediyor onca doktora götürdükten sonra yine ayni seni cok iyi anliyorumCok zor büyütüm kizimi tek basima arada sirada Esim oluyordu ama iste geciyordu cogu zaman vakti Insanin bebegi kimseye birakamacagi kisi olmadigi zamanda cok depresyona giriyor insan simdi bende cok korkuyorum 2 ci cocugumda böylemi olur acaba diye
Aglayan Bebek cok zor cook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…