Selamlar, adetim düzenidir 30 günde bir olurum. Ayın 7si yumurtlama günümdü ve değerlendirdik. Adetime 4 gün kala erken gebelik testi yaptım ama negatif çıktı.adetime 2 gün var ama sabah kahverengi akıntım geldi. Ped koydum adet olucam diye fakat halen olmadım. Akıntı gibi idrarla beraber geliyor halen. Hiç bir ağrım sızım yok. Sizce adet sökülemedi mi yoksa yerleşmemi??
Stres yapmayın lütfen, olacağına varıyor her şey. Ne zamandır bekliyorsunuz bilmiyorum ama zor bir süreç biliyorum ben de. Her şey gönlünüzce olur umarım.
Stres yapmayın lütfen, olacağına varıyor her şey. Ne zamandır bekliyorsunuz bilmiyorum ama zor bir süreç biliyorum ben de. Her şey gönlünüzce olur umarım.
Selamlar, adetim düzenidir 30 günde bir olurum. Ayın 7si yumurtlama günümdü ve değerlendirdik. Adetime 4 gün kala erken gebelik testi yaptım ama negatif çıktı.adetime 2 gün var ama sabah kahverengi akıntım geldi. Ped koydum adet olucam diye fakat halen olmadım. Akıntı gibi idrarla beraber geliyor halen. Hiç bir ağrım sızım yok. Sizce adet sökülemedi mi yoksa yerleşmemi??
Selamlar, benim stres kaynaklı ve kuvvetle muhtemel çikolata kistimi attım ama bilmiyorum o sebepten gelmiş akıntım, gecesi regl oldum ve hayatımın en uzun süren reglsiydi 8 gün kadar sürdü hatta kahverengi akıntıyla 9 günsiz test yaptırın bence iyi dayanmışsınız 3 gün, ben meraktan duramadım
Zamanı bekliyor bebiş demek Lütfen üzülmeyin ben aylarca bu yollardan geçtim. Tüm belirtiler var dediğim ay hatta adetim 10 gün gecikmişti o zaman bile hamile değildim. Hiçbir şey hissetmediğim ay hamileydim şok olmuştum kısmet yani