Arkadaşlar acil bakar mısınız??

lilipit

Bitkin
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2013
13.030
14.808
298
Merhaba arkadaşlar

bhcg değerim pazartesi 163, çarşamba 357 bugünde 1034 çıktı

3 kat artmış, doktorlakonuşamadım müsait değilmiş, korkulacak bir durum varmı

NOt: Adetim 6 gün gecikti

Maşallah cnm çok iyi normali zaten böyle dış gebelik yaşamış biri olarak bu değerler çok normal benim 200 er artıyodu sonrada düşük yaptım zaten ALLAH isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin

çok teşekkür ederim, birden çok korktumm

doktor ultrason için 10 gün sonraya çağırdı:)

Gayet güzel artmış değerin normal korkma, sağsalim doğurup büyütmek nasip olsun

Hayırlı olsun canım,darısı başıma :) Hiç korkmana gerek yok,değerin gayet güzel.Dış gebelik yaşamıştım.Değerlerim düşük yapmama rğmen artıyordu ve sonra düşüyordu.Yani dış gebelikte inişli çıkışlı olur değerler.Seninki gayet düzel maşaAllah:nazar:

teşkkür ederim, birden çok korktum, sonra rahatladım açıkcası, bilgisiz olmanın dezavantajları işte :)

teşkkür ederim, birden çok korktum, sonra rahatladım açıkcası, bilgisiz olmanın dezavantajları işte :)

Canım bilgili olsanda yine panik yapardın :) Benim bilgim olmasına rağmen en ufak bir şeyde panik yapıyorum :D Annesi üzme bebişini,stres yapma,uzat ayaklarını,yüzüne kocaman bir gülümseme kondur ve hamilelğin tadını çıkar,Rabbimin mucizesine şükret :)

çok teşekkür ederim, şimdide aklıma 3 kat artış acaba ikiz mi diye soru getirdi? :)

ne dersin???

çok teşekkür ederim, şimdide aklıma 3 kat artış acaba ikiz mi diye soru getirdi? :)

ne dersin???

cnm benim aklımada gelmedi değil telaşlandırmak istemedim hayırlısı olsun istiyorsan o da olur inşallah Allah kalbimize göre versin....

Back
X