Arkadaslar acil bakarmisiniz test sonucu

akasayalar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2018
4.311
11.015
208
Hanimlar merhaba adet tarihinden uc gun gecikmis gozukuyor programa gore. 4 gunde iki test yaptim ikiside silik cizgiydi. Dun kan verdim sonucu asagi ekliyorum aile hekimine gitmistim simdi gitsem ogle yemegindeler. Kadin digumdafa bugun gidemem anca pazartesi. Anlayan varmi gebelik varmi acaba.

Eklentiler

• Screenshot_2023-09-08-11-32-21-989_com.android.chrome.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 64
Hayırlı olsun hamilesiniz değerin iki günde bir 1.5 2 katına çıkması gerekiyor takip edip 1500 lu degerlerde keseyi görmek için kadın doğumdan randevu alabilirsiniz

Hayırlı olsun hamilesiniz değerin iki günde bir 1.5 2 katına çıkması gerekiyor takip edip 1500 lu degerlerde keseyi görmek için kadın doğumdan randevu alabilirsiniz
Az once pembe silik hafif kanama geliyor aile hekimi bu durumda birseu yapmaz sanirim ve isin kotu yani yanimda kimse yok ilceye hastaneye inme gibi durumumda yok esim yarin geldiginde gorevden ancak o sekilde. Hani adet kani degil ama daha once kimyasal yasadim korkuyorum sevinemedim bile

Uçuk pembe kahve gibiyse yerleşme kanaması olabilir içinizi ferah tutun takipte kalın.

Var canım ama çok çok yeni daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…