hangi test dogru?

Cok özür dilerim ya densizlik etmisim resmen, üzücü ihtimalleri yok saymisim direkt 😔 kaybiniza cok üzüldüm, gecmis olsun diyeyim, baska ne denir bilemedim de simdi 😔 hala istiyorsaniz en kisa zamanda saglikli bir hamilelik yasar, cook mutlu olursunuz dilerim ki 🙏🙏🥰🌸
Estf canım gönül hangi ihtimalleri isterse onlar dökülüyor ağızdan çok teşekkür ederim duaların için evet çoookk istiyorum kaybın üzerinden 9 ay geçti o zmndan bu yana deniyoruz tekrar olsun die ama nasip olmadı zamanı var demek ki ☺️

merhabalar herkese 🌸
kafam cok karisti, o yuzden size bir danisayim dedim.
normalde yarin regl olmam gerekiyor, yani henuz gecikme yok. ama goguslerimin asiri hassas, agrili ve sismis olmasi sebebiyle dun test yaptim, sabirsizlandim biraz. baska belirtiler de var (goguslerimden seffaf sivi geliyor mesela biraz sikinca? epey akintim da var, uyurken inanilmaz terliyorum, cildim cok yaglandi vs. normalde yasadigim seyler degil bunlar).
once asagidaki kaset testten yaptim (markasi freely), ilk 5 dakikada ikinci cizgi cikmadi. sonra 1 saat sonra bir bakayim dedim, gayet belirgin cikmisti 2. cizgi. oyle olunca bir de erken gebelik testi aldim (miratech), ancak onda ikinci cizgi yok. gerci iki testi de ogleden sonra-aksamustu saatlerinde yapmistim, gunun ilk idrariyla degil. emin olamiyorum bir turlu, hamileysem diye normalde her gun kullandigim ilaclarimi da icemiyorum. 😔 sizce durum nedir acaba? testi ne zaman yapmak lazim? aile hekiminde kan testi yaptirabiliyor muyuz, kanda ne zaman cikar? kafamda deli sorular, kusura bakmayin :')

Eki Görüntüle 3188377
Merhaba tekrarladınız mı acaba testi merak ettim 😊

Merhaba tekrarladınız mı acaba testi merak ettim 😊
merhabalaar🌸😍 henüz tekrarlamaya cesaret edemedim, bugün gecikmenin 1. günü, negatif cikarsa diye :') sanirim yarin sabah yapacagim bugün de baslamazsa, carsamba sabahina da kadin dogumdan randevu bulabildim neyse ki. gecikmenin 3. günü kanda cikar mi acaba? 👀 test yapmaya da korkar oldum bosuna umutlanmayayim diye. 😭 siz yaptiniz mii?

Estf canım gönül hangi ihtimalleri isterse onlar dökülüyor ağızdan çok teşekkür ederim duaların için evet çoookk istiyorum kaybın üzerinden 9 ay geçti o zmndan bu yana deniyoruz tekrar olsun die ama nasip olmadı zamanı var demek ki ☺️
moralinizi bozmayin hic, belki bünyenizin kendisini biraz toparlamaya ihtiyaci vardir 💞 cok bilgi sahibi oldugum bir konu degil ama, 9 ay cok uzun bir süre sayilmaz sanirim. zaten daha önce de olmus, bir problem yok demek ki tahminimce 🙏😍 enn kisa zamanda, en güzel sekilde alirsiniz kucaginiza umarim 💞💞
bende dün gece korkunc agrilar oldu, agridan kusacak hale geldim hatta 😔 ama reglim de baslamadi. umarim dis gebelik vs degildir, bakalim 😔

moralinizi bozmayin hic, belki bünyenizin kendisini biraz toparlamaya ihtiyaci vardir 💞 cok bilgi sahibi oldugum bir konu degil ama, 9 ay cok uzun bir süre sayilmaz sanirim. zaten daha önce de olmus, bir problem yok demek ki tahminimce 🙏😍 enn kisa zamanda, en güzel sekilde alirsiniz kucaginiza umarim 💞💞
bende dün gece korkunc agrilar oldu, agridan kusacak hale geldim hatta 😔 ama reglim de baslamadi. umarim dis gebelik vs degildir, bakalim 😔
O 9 ayı gel bir de bana sor ☺️ zaten 2 sene sonra olmuştu önc den bu kdr değildim de kayıp olduktan sonra daha da çok istiyor insan
Keşke testi tekrarladaydın canım ya gecikmen de olmuş çıkardı zaten varsa en azından doktora giderdin hiç olmadı sen bi koşu aile hekimine gidip kan ver boşuna da beklememiş olursun

merhabalaar🌸😍 henüz tekrarlamaya cesaret edemedim, bugün gecikmenin 1. günü, negatif cikarsa diye :') sanirim yarin sabah yapacagim bugün de baslamazsa, carsamba sabahina da kadin dogumdan randevu bulabildim neyse ki. gecikmenin 3. günü kanda cikar mi acaba? 👀 test yapmaya da korkar oldum bosuna umutlanmayayim diye. 😭 siz yaptiniz mii?
Ben yaptım benim ki negatif inşallah sizinki pozitiftir kanda çıkar ama idrar da da çıkar bence idrar yapın öncelikle

O 9 ayı gel bir de bana sor ☺️ zaten 2 sene sonra olmuştu önc den bu kdr değildim de kayıp olduktan sonra daha da çok istiyor insan
Keşke testi tekrarladaydın canım ya gecikmen de olmuş çıkardı zaten varsa en azından doktora giderdin hiç olmadı sen bi koşu aile hekimine gidip kan ver boşuna da beklememiş olursun
maalesef reglim basladi dün aksam, bosuna heyecanlanmisim 😔 o kadar belirti nasil oldu anlamadim, herhalde psikolojikmis demek ki :')
cok isteyince beklemek de zor oluyordur sanirim, ben gecikmeyi bile bekleyemedim iste test icin 😅 ama siz moralinizi hicc bozmayin lütfen 🙏 umarim en yakin zamanda görürsünüz pozitif sonucu, saglikli ve rahat bir hamilelik gecirirsiniz 😍

maalesef reglim basladi dün aksam, bosuna heyecanlanmisim 😔 o kadar belirti nasil oldu anlamadim, herhalde psikolojikmis demek ki :')
cok isteyince beklemek de zor oluyordur sanirim, ben gecikmeyi bile bekleyemedim iste test icin 😅 ama siz moralinizi hicc bozmayin lütfen 🙏 umarim en yakin zamanda görürsünüz pozitif sonucu, saglikli ve rahat bir hamilelik gecirirsiniz 😍
Amin canım isteyen herkese nasip etsin rabbim
Ya işte gecikmeyi bekleyip kan vermek en mantıklısı ama malesef ki çok isteyince dayanamıyoruz

Back
X