Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erken gebelik testi bizi neden soruyorsun görüyorsun sende çıft çizgiyi hayırlı olsunArkadaşlar demin bir tane gebelik testi atmıştım çift çıkmıştı tekrardan test yaptım bu başka markanın testi daha pahalı olduğu için aldım lütfen bakarmısınız hamilemiyimEki Görüntüle 3331389
Ya çizgi var ama 10 aydır deniyorum inanamadım erkenden sevineyimmi sevinmeyeyimmi ona karar veremedimCizgi bariz var neyine emin olamadin canim????
Emin olmak icin kan ver en iysiYa çizgi var ama 10 aydır deniyorum inanamadım erkenden sevineyimmi sevinmeyeyimmi ona karar veremedim
Kaç gün gecikti adetinYa sevinmelimiyim yoksa sevinmek için erkenmi ondan sordum![]()
Adetim gecikti ya zaten son zamanlarda düzensizleşti en son ne zaman oldum hatırlamıyorumtebriklerbelirti var mı acaba adete kaç gün vardı ya da gecikti mi
![]()
Saplık ocağından başka devlet hastanesinde versem hemen alırlarmı randevusuz çünkü sağlık ocağım uzakEmin olmak icin kan ver en iysi
Kan ver çok güzel bi duygu çok mutlu olacaksın canımBaya bi gecikti kaç gün hatırlamıyorum adet düzensizliğim oldu
Acile git kuzum 2 saate cikar saglik ocagi 2 3 gune anca cikar. Acile gittiginde midem bulantim var kasik agrim bas donemem var de sana hcg testi isterlerSaplık ocağından başka devlet hastanesinde versem hemen alırlarmı randevusuz çünkü sağlık ocağım uzak