Azaa 😍hayatguzel Kayıtlı Üye 28 Ekim 2011 1.844 345 333 12 Kasım 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Azaa #1 Arkadaslar dgm kontrol hapi kullaanalar varmi zarari varmi neler kilo yapiomu
C cemre1108 Popüler Üye Kayıtlı Üye 12 Ocak 2015 2.597 1.415 133 35 12 Kasım 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Azaa #2 askmevsimi .!.: Arkadaslar dgm kontrol hapi kullaanalar varmi zarari varmi neler kilo yapiomu Genişletmek için tıkla... bana alerji yapti bide mide agrisi
askmevsimi .!.: Arkadaslar dgm kontrol hapi kullaanalar varmi zarari varmi neler kilo yapiomu Genişletmek için tıkla... bana alerji yapti bide mide agrisi
S Semiha 35 Yeni Üye Kayıtlı Üye 11 Kasım 2020 10 3 1 38 12 Kasım 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Azaa #3 askmevsimi .!.: Arkadaslar dgm kontrol hapi kullaanalar varmi zarari varmi neler kilo yapiomu Genişletmek için tıkla... 8 ay kullandım kilo da yaptı ayrıca bacaklarımda varis gibi birşey oluşmaya başladı bütün damarlarım çıkınca hemen bıraktım. Kullanacaksan da doktora gidip kan tahlili yaptırmadan kullanma sakın
askmevsimi .!.: Arkadaslar dgm kontrol hapi kullaanalar varmi zarari varmi neler kilo yapiomu Genişletmek için tıkla... 8 ay kullandım kilo da yaptı ayrıca bacaklarımda varis gibi birşey oluşmaya başladı bütün damarlarım çıkınca hemen bıraktım. Kullanacaksan da doktora gidip kan tahlili yaptırmadan kullanma sakın