Merhaba kızlar konuyu açıyorum çünkü artık biriyle konuşmam lazım . Bende bir süredir sağlıkla ilgili çok kötü düşünceler var .6 ay önce başladı 7 yıl önce ce mide ağzımdan endoskopi yapılmıştı.Kronik gastirt çıkmıştı son 6 aydır yine mide bulantısı Sağ tarafta ağrı gaz yanma oldu ben doktora gittim ultrason da safra kesesi taşı çıktı birkaç tane ama geldr bana bunu anlat mide kanseriyim kesin diye yedim bitirdim kendimi neyse bir cesaret endoskopi oldum biyopsisi bekle bekleyebilirsin sonucu neyse sonuç çıkana kadar ishal kusma salgını vardı hayaidaa ben bir gece safra kesesi taşı diye acile gittik kan alındı herşey normal usgde çekildi ordada herşey normal eve gittim sonra ateşledi ama acile gittiğimde ishal baya oldum yani sulu ishal sonra 1 gün sürdü ateş 5 gün sonra sağ katılımda ağrı ile gittim hastaneye doktora radyasyon almak istemiyorum usg ile bakalım dedim ama ilaçlı tomografi dedi ama nasıl korkuyorum anlatamam size tomografi de iç organlarda mesaneye kadar bakıldı sadece sağ kasıkta yumurtalık kisti çıktı o zaman kanda vermiştim ikinci gidişimde ondada hgb 11 ,6 çıktı 12 olması gerekirken kesin dedim hematoloji birşey var haydaaaa bu arada raporda küçücük bağırsakta divertikül çıktı raporunda öyle yazıyor doktorda bana sadece kist var dedi başka birşey yok dedi ama ben o raporu yapay zekaya atıyorum felan iyice delirdim yani birde çok küçük bir göbek fıtığı ilaçlı olduğum için bağırsakların içine kadar görüntüleniyor bu arada sonra aile hekimine gittim karnımı kontrol etti birşey yok dedi gaz dedi zaten o arada hasta olduğum için neyse 1 gün sonra kadın doğum doktoruma kendi doktoruma gittim vaginal muayenede sağ yumurtalığımda kist çıktı hemen kan testi istedi ca 125 ve cea testi bende çok çok düşük çıktı yani çok şükür değerlerim çok iyi çıktı karsinoembriyojenik test tüm abdomen organlarımda yükselen bir kanser belirteciymiş başka kolon yumurta pankreas gibi her neyse 1 ay sonra adetten sonra gel dedi ilaç kullanmayalım dedi ve ilaç kullan adan kistim gitmişti çok şükür sonra bir daha tam kan sayımı verdim kanım yükselmiş değerlerim düzelmiş çok az doktor demir vermişti hemen işe yaramış dedi neyse şimdi de içimden bir ses koşonoskopi yaptır kesin kolon kanserinin diyor ben o sesi susturamıyorum bazen çok iyiyim endoskopi sonucunda çok şükür metaplazi felan atrofi biyopside negatif sadece nonspesifik gastrit yani sebebi bilinmeyen gastrit stresten bakteride yok bu arada oda negatif ama bçstresten 5 kilo verdim 6 aydır düşünmekten çok yoruldum çok uzun oldu ama hakkınızı helal edin ben artık ne yapayım