• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar acil bilgi verir misiniz

Tuba Afra 21

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2025
98
10
3
19
Son adet tarihim 6 Nisan ve Mart ayında adet halen görmedim.3-4 gündür mide bulantısı sabah oluyor ama sadece bir kere tek kustum,ve gün içinde de ara ara midem bulanıyor kokulardan fln baya bazı kokulardan midem bulanıyor ara ara karnimda ağrı sırtımda yanma ve bazen terliyorum geçiyor bide sürekli bisküvi kraker kek fln vs. Yiyesim geliyor gelgelim sizce ben bir gebelik testi yapsam mı

Şüphe duyuyorsanız olabilme ihtimali olduğunu düşünüyorsanız eğer yapın günlerce kafanızı kurcalıcağına 3 dakkada öğrenir emin olursunuz

Evet haklısınız bugün
Şüphe duyuyorsanız olabilme ihtimali olduğunu düşünüyorsanız eğer yapın günlerce kafanızı kurcalıcağına 3 dakkada öğrenir emin olursunuz

Evet haklısınız aslında bugün adet günüm ama olmadım şüpheliyim

Son adet tarihim 6 Nisan ve Mart ayında adet halen görmedim.3-4 gündür mide bulantısı sabah oluyor ama sadece bir kere tek kustum,ve gün içinde de ara ara midem bulanıyor kokulardan fln baya bazı kokulardan midem bulanıyor ara ara karnimda ağrı sırtımda yanma ve bazen terliyorum geçiyor bide sürekli bisküvi kraker kek fln vs. Yiyesim geliyor gelgelim sizce ben bir gebelik testi yapsam mı
Yaptinizmi sonucunuz ne cikti acaba? İstiyorsaniz İnsallah vardir🌸

Eklentiler

• 1000003739.webp
    1000003739.webp
    12 KB · Görüntüleme: 29
  • 1000003739.webp
    1000003739.webp
    12 KB · Görüntüleme: 28
Back
X