Arkadaslar acil bir bakin

Azaa

😍hayatguzel
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2011
1.844
345
333
Arkadaslar okb hastasiyim kotuyum ayrıca gebelik var gibi bisi demedi tam dr idrar pozitif betahcg 17 idi iki gün sonra tekrar baktirdim 80 dedi yine bisi demedi bion gun geçsin gel dedi anlamadim

Hamilesin canım değerin güzel artmış ama daha düşük kese filan görünmez zaten iki günde bir takip edilmeli değer

Sonlanabilir bisey diyemem pik te yapabilir bi haftaya gel falan dedi
Düşük değer olunca öyle konuşuyolar hatta çoğu doktor keseyi görmeden hamilesin bile demez. Bu değer 3 bin filan olunca doktora gitmelisin henüz erken takip yap şuan iki günde bir

Kimsecikler yokmu
Degerin 80 olmuş canım ben ilk ögrendigimde 55 Di degerim yükselirse düzenli olarak hiçbir sorun yok daha kese falan görünmesi için erken zaten doktorun dedigi zamanı bekle tekrar git bakalım ne dicekler

Degerin 80 olmuş canım ben ilk ögrendigimde 55 Di degerim yükselirse düzenli olarak hiçbir sorun yok daha kese falan görünmesi için erken zaten doktorun dedigi zamanı bekle tekrar git bakalım ne dicekler
Belirsizlik çok kotuymuş değerimi bile begenmedi 10000 bin olması lazım diyor

Belirsizlik çok kotuymuş değerimi bile begenmedi 10000 bin olması lazım diyor
Sen bence doktoru degiştir çok negatif birisi belliki ben bile sinir oldum şuan 10000 olmasına gerek yok 5000 civarı zaten kese görünüyor sonra kalp atışı için beklemen gerekir o kadar daha şimdiden sana böyle konuşup pskolojik olarak etkilemesi çok yanlış sen yakın zamanda başka Bi doktora git bence ve stres yapma olumsuz etkiliyor benim degerim diyorum ya 55 Di şimdi şükür 24 haftalık oldu hiç umutsuz olma canını sıkma nasipse herşey çok güzel ilerler

Haklısın sonlanabilir de dedipikte yapabilir vs dedi gebesin vs demedi zaten neyapacagimi sasirdim

Haklısın sonlanabilir de dedipikte yapabilir vs dedi gebesin vs demedi zaten neyapacagimi sasirdim
Kalp atışı duyulmadan kesin konuşmuyor doktorlar ama bu kadar da negatif olmaması gerek benim doktor belli olmaz çok yeni oldugu için deger daha yükselmemiş daha rahminin bile hamilelikten haberi yok degerin yükselirse sorun yok dedi folik asit yazmıştı bana sen en son ne zaman kan verdin kaç çıktı deger

Doktorunuzu değiştirin degeriniz gayet iyi artmış inşallah bundan sonra da sağlıklı devam eder lekelenme kanama yoksa durduk yere sonlanabilir demesi insanı strese sokmaktan başka birşey değil .
Biraz bekleyin

Doktorunuzu değiştirin degeriniz gayet iyi artmış inşallah bundan sonra da sağlıklı devam eder lekelenme kanama yoksa durduk yere sonlanabilir demesi insanı strese sokmaktan başka birşey değil .
Biraz bekleyin
Evet cok şükür haklisiniz

Inşallah tsk ederim sağlıkla alın bebisinizi inşallah birde okb hastasiyim nasıl yapcam bilmiyorum

Inşallah tsk ederim sağlıkla alın bebisinizi inşallah birde okb hastasiyim nasıl yapcam bilmiyorum
Rabbim yardım eder inşallah sıkma canını herşeyin bir kolayı var hayatta yeterki pozitif ol negatif olunca herşey üst üste geliyor kötü şeyler oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…