Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kavurma yaptim iyice tel tel oldu yumurtalarimda kahvaltida azar azar yemek istiyorum fakat nerde muhafaza edecegim.... rulo jelatinleremi sarayim buzluga konurmu pismis kavurma... yoksa soguk bir yerde mi yoksa nasilll acil fikir lütfen-..
canım tel tel olması sorun değil bende bugün biraz kavurdum ocağı kapatır kapatmaz küçük kavanozlar varya yarım kiloluk cam onlara doldurdum sıcakken kapağınıda sıkıca kapattım konserve gibi oluyor dışarıdada muhafaza edebiliyorsun ben tek tek açıp dolapta saklıycam bitince yenisini açıp yine dolaba koyacam ama kapağı açılmadığı sürece dolaba koymana bile gerek kalmıyor afiyet olsun
evet tel tel oldu cok karistirdim ve su ccok verdi et dana etiydi... suyu bitene kadar pisirdim tabi bende tel tel olmasi sorun degil yumurta yaparken falan cikaririm az az dedim... plastik uzun kaba biraktik buzlukta ara sira alabilirim insallah kasikla yada köseden keserken ufak ufak posetlere koysaydim daha iyiydi belki ama bulamadim poset falan... plastige yaydim buzluga attim insallah kesilir yada kasiklar parca parca alabilirim ....
Ocağa koyduğun andan itibaren kısık ateşte, kapağı kapalı şekilde yavaş yavaş pişince yumuşak oluyor. bir de annem ete tuzu hep piştikten sonra atar. tuzu başta atınca pişmez, sert olurmuş :)
canim keske kullanabilecegin kadarini ayri ayri posetleseydin...genelde tamamen donduysa biraz eritmek gerekiyor...erittikten sonra tekrar buzluga atmakta hic saglikli degil.
az az posetleseydim daha iyidri ama biraktim hepsini bir bakalim bicakla kasikla az az kirip kesebilirim insallah... canim ben kisik ateste pisirdim basindan itibaren ama ara ara hep gittim karistiridim geldim sürekli pisene kadar... o kadar yumusak ve tel tel ki süper oldu valla... bakalim cikaradabilirsem az az cok mutlu olucam..