• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar acil fikir lütfen

minikyurek89

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2014
4
0
1
Herkese merhaba. Şu son bikaç gün hayatımın en zor günleri. 10 aylık sevgilimin beni aldattığını sosyal medya ile kendim araştırarak öğrendim. Sevgilim uzakta görev yapıyordu doğuda. Orada biriyle görüşüyormus kızdan öğrendiğim kadarıyla yaklaşık 3 ay görüşüp bitirmişler. Ama benim aptal sevgilim kızı arayıp izine gelirken görüşmek istemiş. Ikimizi aynı anda idare etmiş bunca zaman. Sizce ne yapmalıyım. Çok seviyorum. Ayrılık sonrası bunalımdan çok korkuyorum.

canım ayrılık sonrası bunalımdan korkuyorum demişsin ama bildiğin bayagı aldatmış seni dahası mı var. Söyledinmi sevgiline o ne diyor bu duruma

Tabi ki herseyin hesabı soruldu benden bişey bekliyor seviyorum seni hataydı diyor. Mesleği ve doğuda olduğu için bunalımdan olduğunu bahane ediyor. Açıkçası bende ona karşı çok soğuk davrandım bir ara. Konuşmaları okuyorum bana seni seviyorum demiş cevap bile vermiyo musum. Mesleğim dolayısıyla bazen telefonu cebindem çıkarmıyodum. Oda uzakta aylarca uzak kaldık. Bazı şeyler çok yıprandı aramızda

senin msjna cevap vermemen bi bahane olamazki aldatmak için o cvp vermeyince sen aldattınmı doğunun alasında gittim kaldım canım doğudayım psikolojik bunalımagirdim felan bahane hepsi canım umarım bir daha yapmaz dicem ama inan imkansız sen ne düşünüyorsun

Yazdıkların bahane değil de sen affetmeye niyetlisin anlaşılan.
O yüzden olayı yumuşatmaya çalışıyorsun.
Açık açık aldatıldığın ortada.
Hala kendinde kusur bulmana mana veremedim.
Hem de bitmemiş; bir daha görüşmek istemiş falan...
Çok çok çookk kırıcı şeyler bunlar.
Esas gerçekten seviyorsan tahammül edememen gerekir buna.
Bir insanı en fazla sevdiği yaralayabilir çünkü.
Seninki de sevgi değil de bağımlılık olmuş demek ki.

Valla adam aldatmis otesi yok..ister doguda olsun ister batida bu bi bahane olamaz olmamali...karar sizin yinede...sevmek yada ask daha dogrusu insanin gozunu kor edip olmazi oldurabiliyor ama o buyu gecince yine ayni sey yasandiginda bu kez o kabullenis olmuyor iste..

Tekrar gidicek ben güven konusunda sorun olacağını düşünüyorum. 20 yaşındayım. Bu olanlardan sonra benimle gelecek düşünmediğini anladım sanki. Belki geçici duygular ama çok seçeneğim olduğu halde beni aldatan insanı istiyorum hayatımda. Mantıklı düşünemiyorum. Kimseye anlatıp fikir alamıyorum. Araftayım

Bosver yol ver gitsin suphe elmanin icindeki kurt gibidir zamanla butun elmayi yok eder...

ona bir daha güvenemiceksin acaba şuan ne yapıyor biri varmı hayatında benden başka diye düşüneceksin 20 yaşındasın hiç yıpratma kendini derim unutulmaz diye düşünebilirsin şuan ama inan unutuluyor ki seni üzen gururunu kıran biriyse bir çırpıda unutulmalı

Olayı nasıl enlem boylam meselesine getirmiş. Demekki Çin'de olsa en az 3 kızla aldatabilitesi varmış. o_O

Back
X