Elektrikli Süpürgeler arkadaşlar acil fikir verin

Onu bilmiyorum ama bizim süpürge başka modeli ama çok memnunuz. Bizim evde herşey Arçelik veya Beko Türk malı olacak illa benim takıntım. :) Ama hiç birinden şikayetimiz olmadı.

Nasıl bir bilgi istiyorsunuz

Benim süpürgem Arçelik değil ama numaralarını bilmem mesela

Azıcık açıklamalı yazıp sorsanız harfler paralı değil ki

Arkadaşlar dün akşam eşim almış getirmiş ama ben hiç arçelik kullanmadım bide toz torbalı değil hazneli ve hepa filitreliymiş bu tarz süpürgelerin sonradan çekim gücü azalır mı??

Kızlar daha önce çeyizimde arzum vardı toz torbalı büyük olanlardan o yedi yıl götürdü heralde buda uzun süre götürür bizi

bdv kurallarını biliyor musunuz.bdvde bu konu olur mu
birde acil diye başlık atıyorsunuz. bumu aciliyet.

Tatlım evet benim için çok acil çunkü eğer kötü bi ürünse geri göndercem neden kötü bi mala o kadar para vereyim ayrıca buradaki arkadaşların fikirleri benim için çok önemli
bdv kurallarını biliyor musunuz.bdvde bu konu olur mu
birde acil diye başlık atıyorsunuz. bumu

Tatlım evet benim için çok acil çunkü eğer kötü bi ürünse geri göndercem neden kötü bi mala o kadar para vereyim ayrıca buradaki arkadaşların fikirleri benim için çok önemli
ama birde site kurallarımız var. bakın kopyalayım size
1- Hertürlü Dini ve Siyasi konu ve yorum yasaktır.

2- Karabasan, cin, peri, 3-5 harfliler, öcüler, böcüler, hocalar, büyülerle ilgili konu açmak yasaktır.

3- Açtığınız bir konunun devamı niteliğinde Kaynana bölüm-1, çekim 2, kayınpeder bölüm-3 tarzı konular açmak yasaktır, devam niteliği olan konular derhal kapatılır.

4- Burası Bir Derdim Var bölümüdür, canınızın sıkıldığı, üzüldüğünüz, dertlendiğiniz ve çare aradığınız her konuyu buraya açabilirsiniz fakat "saçımı ne renk boyamalıyım, karamel mi fındık kabuğu mu?(resimli), arkadaşımın kuzeninin amcasının kızının görümcesinin düğününde abiye giyeceğim sizce hangisi(resimli), orta sehpa mı konsol mu acaba hangisini alayım karar veremedim, koltuk altı kıllarım, kaşımı nerde aldırayım, gebe miyim test yaptım baksanıza, Küçükbakkalköy'de kuaför önerisi vs vs bölümle alakası olmayan konular açılması yasaktır, açan üye bilmeden bir sefer açmışsa taşınır ama her aklına geleni bu bölüme açmayı adet haline getirmişse bölümle ilgisiz konusu kapatılır, ısrarcı olursa ceza alır. Hele bu bölüm daha çok okunuyor deyip diş taşını bile buraya yazanlara hiç af yok.

Lütfen her aklınıza gelen konuyu buraya açmayın, ilgili bölümlere açın.

Arkadaşlar dün akşam eşim almış getirmiş ama ben hiç arçelik kullanmadım bide toz torbalı değil hazneli ve hepa filitreliymiş bu tarz süpürgelerin sonradan çekim gücü azalır mı??

Merhaba,

Siz yazalı baya olmuş ama yine de bilgi vermek istedim. Bende hepa filtreli kullanıyorum. Temizlemezseniz çekim gücünde azalma oluyor evet fakat yıkayıp kurutursanız eski haline dönüyor hemen. Toz torbalılardan daha kullanışlı diye düşünüyorum.

Güle güle kullanın.

X