Arkadaşlar acil kaset testime bakar misiinizzz çok heyecanlıyım

ahhzbsgsgsh

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2023
7
1
1
28
Reglime daha 1 hafta var fakat benim çok basım döndüğünden ve midem bulandigindan test yaptım yarım saat sonra böyle oldu yıkadım ona rağmen hala duruyor sizce hamilemiyim

Eklentiler

• IMG20230314183236.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 113
  • IMG20230314183215.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 120
  • IMG20230314183135.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 116
Tebrik ederim canım hamilesin ama regline 1 hafta kala bu kadar koyu çıkmaz belki önce ki adetin yerleşme kanaması olabilir

İlk 10 dakikadan sonraki sonuçlara çok itibar etmemek gerekiyor. Bir de dağılmış bozuk gibi duruyor. Bence bi tekrarlayın.

Test bozuk gibi, damlattığınız gibi koyu çıkması lazım. Bir daha yapın isterseniz. Hayırlısı olsun hakkınızda

Reglime daha 1 hafta var fakat benim çok basım döndüğünden ve midem bulandigindan test yaptım yarım saat sonra böyle oldu yıkadım ona rağmen hala duruyor sizce hamilemiyim
Testte sıkıntı var cnm. Bir tane daha yap. Ayrıca çok erken yapmışsın. Bir kaç gün beklesen daha iyi

Canım test bozuk dağılmış pozitif olsa bile dagilmamasi gerek emin olmak için testi tekrarla istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…