Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç BoyamaARKADAŞLAR ACİL SAÇIM SİYAH OLDU YARDIM
beyaz sabunla akıttım saçlarım mahvoldu
dün garnier acıcılı gümüş sarıyı alıp bir deneyeyim dedim yarısı kahve yarısı ise siyah bir ay bekletip tümüyü açayım diyorum iistediğim renk kahvenin açık tonları
nasıl mahvoldu kaskatı olmasından mı bahsediyorsun :)
ben saçımı öne eğip tarayarak sabunlamıştım hem her yerine sürülsün hem de işkence olmasın diye
bi ablam saçını koyu tarçın yapmış kendisi kuaför ilk başta simsiyahtı sonra renk oturdu aka aka
saçlarım kahve hergün maske yapıyorum ve beyaz sabun zarar verdi o yüzden kestim herkes akar diyor ama hayatımda hiç siyah olmadıgım için aynaya bakınca fazla kararmıs hissediyorum eski saçlarım böyleydi bu renkten sıkılmıştım keşke sıkılmasaymışım hep kendim açar ve boyardım bu koyu kahvenin siyah olacağını bilemedim çok pişmanım
kesinlikle birkaç gün moralim çok kötü oldu ağladım filan cok önem veriyorum saçıma hep bakım yapıyorum cünkü herkes cok begenirdi ama artık sabredicem aktıgında da istediğim rengi elde etmek için biraz açar sonra cilalarım