• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar acil yardım bebeğinizin hareketlerini kalıncı haftada hissettiniz?

yenianne415

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2025
10
1
1
35
Arkadaşlar bebeğiniz kaçınc haftada ne sıklıkla hareketlerini hissetiniz ? Kilolu hamıle kalmanın az hareket hissetmede bi önemi varmı sizce 🤲🏻🩷

Arkadaşlar bebeğiniz kaçınc haftada ne sıklıkla hareketlerini hissetiniz ? Kilolu hamıle kalmanın az hareket hissetmede bi önemi varmı sizce 🤲🏻🩷
Ben de 17. Haftada hissetmeye başlamıştım. Ama 20ye kadar hissetmemen normal sayılıyor. Bunda göbek yağının etkisi olduğunu söylemişti doktorum.

Kilolu gebelik plasenta konumu vs ne kadar sürede hissedeceğimizi belirliyor. Ben hafif kiloluyum plasentamda arkada olduğu halde 20+0 da hissettim 23 24 te netleşmeye 29. Haftada da düzene girmeye başladı hareketleri.

17+3 te mısır patlaması oldu yoğun bir dakika kadar. 20+0 da ilk net tekmeyi hissettim. Kilonun etkisi varmış ama benim göbek bölgem zayıftı, doktorlar 18-24 arası ilk hareketler hissedilir diyor o yüzden

Back
X