Lekeler, Çiller arkadaslar acıl yardım.cilt problemim var lutfen tıklayın..

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

angellx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2009
54
1
86
Ankara
merhablar arkdaslar benım buyuk sorunum var ne yapsam gecmıo. vucudumun heryerı resmen pulpul dokuluoo buzusuyo kırısıklık gıbı :( ben su ıcmıyorum ondan kaynaklanıo sanırım lutfen yapmam gereknlerıı fıkır verırsenız cok memnun olurum.bebek yagı kullnadıgım halde bıle getımıo sorunum sımdıden tskkurlerrbilmiyorumkismile

Geçmiş olsun. Cilt doktoruna başvurmanda yarar var. Baya ciddi bir kuruluk var gibi geldi banaç Kendi kendine birşey yapmamanı tavsiye ederim daha kötü olmasın sonra.

cok tesekkur ederım arkadaslar :... ölü derilerimi atıormusum ole dedıler tabı doktor demedı bunu haklısınız en yakın zamanda cıldıyeye gorunmemlazım:(

cok tesekkur ederım arkadaslar :... ölü derilerimi atıormusum ole dedıler tabı doktor demedı bunu haklısınız en yakın zamanda cıldıyeye gorunmemlazım:KK43:
Selam tesadüf gördüm yazınızı. Bayaa seneler geçmiş umarım cildiniz ile ilgili probleminiz bitmiştir. Çevremde de vardı bu tarz şikayetçi arkadaşlar.kullandığım ürünleri tavsiye ettim (oğlum için baslamistim)olumlu geri dönüşler görünce ve insanlar mutlu olunca bu ürünlerin üzerine gittim
Ek.isim oldu bu sayede. Siz olmasanız da çevrenizde cilt rahatsizlığı yaşayanlar varsa yardımcı olmak isterim..

Back
X