• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evdeki testlerim hâlâ pozitif?

Hayır, kanda yoksa yoktur dediler. Alttan muayene de oldum kan vermeden önce. Kanda belli olur dedi, sanırım büyük olsa görünürdü küçük olma ihtimaline karşı kana da baktı. Öyle açıklama yapmadan gönderiveriyorlar ki yani zorla cevap almaya çalışıyorum, bebek olmayabilir ama neden olur bu durum insan korkuyor, bilmek istiyor :( Kanı verdikten iiiiiii

Hepimizin hakkında hayırlısı olsun şu an hayırlı değilse sağlığımız sıkıntıdaysa 1 ay sonra olur 2 ay sonra olur Rabbim en önce sağlık versin. Size de sağlıklı güzel bir dönem nasip etsin güzel güzel büyüsün yavrucuk inşallah.
Amin teşekkür ederim 💕 Allah size de Bir yavrucak nasip etsin😊 dualarım sizinle

Hayır, kanda yoksa yoktur dediler. Alttan muayene de oldum kan vermeden önce. Kanda belli olur dedi, sanırım büyük olsa görünürdü küçük olma ihtimaline karşı kana da baktı. Öyle açıklama yapmadan gönderiveriyorlar ki yani zorla cevap almaya çalışıyorum, bebek olmayabilir ama neden olur bu durum insan korkuyor, bilmek istiyor :(
Doktorlarda başta savuyor 🤦🏻‍♀️

Kızlar selam bende testlerde silik pozitif görüyordum ovitrelle 10 günden itibaren ve dün 15,günüydü devlete gittim us baktı o kdr iyi doktorduki herşey yolunda dedi ve elime bir kagıt tutuşturdu değerin 2,30 üstüyse gebelik olacak pazartesi gel dedi dua edrrmisiniz kan sonucu bekliyorum 🙏🏻

Kızlar selam bende testlerde silik pozitif görüyordum ovitrelle 10 günden itibaren ve dün 15,günüydü devlete gittim us baktı o kdr iyi doktorduki herşey yolunda dedi ve elime bir kagıt tutuşturdu değerin 2,30 üstüyse gebelik olacak pazartesi gel dedi dua edrrmisiniz kan sonucu bekliyorum 🙏🏻
Şimdi hayırlı ise şimdi olsun inşallah 🥰 Bize de haberin edin güzel haberler gelir umarım.

Adetim gecikti. İlk günler pozitifti. Sonra negatife dönünce kimyasal herhalde dedim.

Baktım 14 gündür adet olmuyorum 2 gün önce kan verdim. Beta HCG 2 çıktı. Doktor ultrasonla da baktı. Rahmimde 1,5 cm miyom yazmış ve soru işareti koymuş. Ayrıca serbest sıvı gözlenmemiş. Yani dış gebelik de yok şükür🙏🏻

14 gün sonra beta 2 olunca gebelik imkansız herhalde. Gebe olmadığıma emin oldum.

Ama sorun şu; yaklaşık 4 gündür evde test yapıyorum. İlk günler silik çizgi vardı. Ama son iki gündür hatta kan verdiğim gün bile ilk 5 dakikada ikinci çizgi belirgin olarak çıktı. Bugün tekrar yaptım. Yine çift çizgi ve çizgiler açık seçik belli. Yarın tekrar kan vermeye gideceğim randevu aldım.

Evde yaptığım testlerin hepsi farklı marka. 6-7 farklı marka denedim İstisnasız hepsi silik de olsa pozitif. Bu kadar gecikmeden sonra acaba gebelik geç mi başladı?

Geç döllenme olabilir mi? Ama o zaman ilk günler pozitif sonra negatif sonra tekrar pozitif olma ihtimali var mı?
Canım ilk test pozitif sonra negatif olunca kimyasal diye düşündüm dedin ya. Neden negatif çıkmış olabilir acaba doktor ne dedi. Belirtin varmıydı akıntı vs

Yaa ne güzel bir duygu rabbim inşallah bana da yaşatsın bu arada hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza da almayı nasip etsin 🙏 peki adet gecikmesinden sonra kan verip negatif görüp sonra mı pozitife döndü ? Ben 7. Günde kan verdim negatif gördüm ama bugün gecikmenin 15. Günü negatif görmekten korkuyorum 😧
Canım Var mı gelişme

Awox, days doctor, ovula, nimo, bebe time.. piyasada denemediğim kalmadı sanırım😄 sadece predictor ile yapmadım eczanelerde bulsam onu da yapacağım
Albi labıoquick artımed var birde☺️ hangisi doğru sonuç verdi

Canım Var mı gelişme

Albi labıoquick artımed var birde☺️ hangisi doğru sonuç verdi
Laboquick denedim. Doğru sonuç verdi pozitifti. Ben zaten testleri yaptığımda değerlerim yüksek olduğu için hepsi pozitif verdi.

Canım ilk test pozitif sonra negatif olunca kimyasal diye düşündüm dedin ya. Neden negatif çıkmış olabilir acaba doktor ne dedi. Belirtin varmıydı akıntı vs
Doktor dış gebelikten şüphelendi. Muayene etti tüplerim temiz çıktı. Neden böyle olduğunu anlamadık. Sonra pozitife döndü testlerim bilmiyorum artık. Belirtilerim vardı ama testler negatif çıkınca önemsemiştim, adet belirtisi diye düşündüm. Kasık ve bel ağrısı, aşırı akıntı, sol bacağımda sızlama vardı. Bu belirtiler şu an yok. Yaklaşık 1 aylık gebeyim. Göğüs dolgunluğu, göğüste ağrı, halsizlik, uyku hali ve hafif bulantılarım var şimdi

Laboquick denedim. Doğru sonuç verdi pozitifti. Ben zaten testleri yaptığımda değerlerim yüksek olduğu için hepsi pozitif verdi.

Doktor dış gebelikten şüphelendi. Muayene etti tüplerim temiz çıktı. Neden böyle olduğunu anlamadık. Sonra pozitife döndü testlerim bilmiyorum artık. Belirtilerim vardı ama testler negatif çıkınca önemsemiştim, adet belirtisi diye düşündüm. Kasık ve bel ağrısı, aşırı akıntı, sol bacağımda sızlama vardı. Bu belirtiler şu an yok. Yaklaşık 1 aylık gebeyim. Göğüs dolgunluğu, göğüste ağrı, halsizlik, uyku hali ve hafif bulantılarım var şimdi
Sağlıkla al kucağına 🤲🏻

Geç döllenmedir yüksek ihtimalle. Benim de 1 ayı geçkin gecikmem vardı. Ara ara böyle olduğu için kafaya takmamıştım. Adet söktürücü çay içecektim. Namus belası bi kere daha test yaptım dedim ve kıpkırmızı 2 çizgi vardı. Doktora gittiğimde yenice kalp atışı oluşmuştu
Kaç haftalık olmuştu. Hiç belirti yokmuydu

Back
X