Arkadaşlar acil yardım

burls

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2015
160
61
48
36
Arkadaşlar 8haftalik hamileyim .dun sabaha karşı siyah gibi bi lekelenme geldi, doktora gittim normal dedi bu aylarda, aksam uzeri yine siyaha dönük parca gelmisti doktoru aradık rahat olun dedi yine ben rahat olamıyorum kizlar bana yardımcı olun bu durumda olan kimseler var mi ve sonuc ne oldu?Acilll

Doktorunuz daha inceden muayne etmısmıydı yanı sadece telefondan sakin olun demesi yetersiz bence ılk zamanlar bazılarında yerleşme kanaması olabiliyor oda olabılr ama sız en yakın saglık kuruluşuna gözükün hıc yoktan icinz rahatlamış olur

siyaha dönük parça deyince benim aklıma kan pihtisi geldi. Başka bir doktora gitmekten başka.çareniz yok. Burada cevap verseler de üstünden bir kac gun geçmiş olur. Ya önemli bir şeyse? zaman kaybetmeyin bence.

Sağlık ocağındaki hemşire babam siyah kanın her zaman olabileceğini ve normal olduğunu söyledi. Sıkıntı Yok . Ama kırmızı kan gelirse hemen doktorunuza gidin demişti.

Sağlık ocağındaki hemşire babam siyah kanın her zaman olabileceğini ve normal olduğunu söyledi. Sıkıntı Yok . Ama kırmızı kan gelirse hemen doktorunuza gidin demişti.
Aynen benim doktorum da kırmızıya dönmediği sürece sıkıntı yapma dedi doktor ultrasonda kese dışında bir kan birikintisi olduğunu söylemişti ama hep sıkıntı yok diyo bilmiyorum insan korkuyo çünkü altinci gebeligim ve hic yasayanim yok

Rahimde her zaman siyah kan olurmus. Kırmızıya dönmediği sürece sıkıntı Yok. Önemli bir şey olsaydı doktorun uyarırdı emin ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…