Merhaba bende pko hastasiyim adet olmuyordum doktora gittim glukofen verdi insulin direncine karşı iyi geliyor ve artık düzenli adet görüyorum aynı zamanda klomen kullanmaya başladım catlatma iğnesi oldum yani senin 9 yıldır zaten bir tedaviye başlamış olman lazimPolikistik over ve diyetisyene gidenler yardımcı olsun lütfen!
Arkadaşlar biliyorum buranın konusu değil ama lütfen bakın. Diğer forumlara az kişi bakıyor o yüzden buraya da yazdık.. (konu ablamın bu arada)
Arkadaşlar yaş 30 oldu çocuk yapmak istiyoruz ama bende pko var hiç ama hiç regl olmuyorum 9 yıldır çocuk yapmaya uğraşıyorum olmuyor. Artik son şanslarımız. Kilo vermeye çalışıyorum. Lütfen rica ederim diyetisyene gidip kilo verenler listelerini özelden mesaj atsın.. hani şu her hafta program değişiyor haftada 2 kg falan verdiren listeler var ya. Lütfen atın pko olup da diyetisyene gidip kilo veren arkadaşlarım. Pko dışında başka bir rahatsızlığım yok. Lütfen diyetisyene gidecek durumum yok 3 ay içinde kilo vermem lazım..
Şimdiden teşekkürler.
diyetisyene 3 kez gitti devlettekine hiç pko diyeti vermediler. 2 kez 1800 bir kez 1600 kalorilik aylık normal diyet verdiler malesefPko ve zayıflama hakkında bir bilgim yok ama diyetisyenlerin hazırladığı diyet listeleri kişiye özeldir. Ablanız başkası için hazırlanmış diyet listeleriyle olumsuz sonuç alabilir. Her devlet hastanesinde var mıdır bilmiyorum fakat bazı devlet hastanelerinde diyetisyen bulunuyor. Bence araştırın
merhaba geçmiş olsun size de.. aşılama yapıldı tutmadı, tüp bebek olmadı, özelde tüp bebek yaptırmayı deneyeceğiz son çare ama kilomda fazla garantiye almak için kilo vermek istiyorum. umutlarım tükeniyor bi bir.Merhaba bende pko hastasiyim adet olmuyordum doktora gittim glukofen verdi insulin direncine karşı iyi geliyor ve artık düzenli adet görüyorum aynı zamanda klomen kullanmaya başladım catlatma iğnesi oldum yani senin 9 yıldır zaten bir tedaviye başlamış olman lazim
Teşekkür ederim oki da kilo vermek çok önemli güzelce kilo verirsen hamileliğin kolaylaşır.. Birde her şeyin vakti zamanı vardır stres yumurtaları çok etkiliyor inşallah en kısa zamanda hayırlı haberler alırızmerhaba geçmiş olsun size de.. aşılama yapıldı tutmadı, tüp bebek olmadı, özelde tüp bebek yaptırmayı deneyeceğiz son çare ama kilomda fazla garantiye almak için kilo vermek istiyorum. umutlarım tükeniyor bi bir.
Allah razı olsun amin inşallah tüm evlat özlemi çekenlere versin Rabbim :'(Teşekkür ederim oki da kilo vermek çok önemli güzelce kilo verirsen hamileliğin kolaylaşır.. Birde her şeyin vakti zamanı vardır stres yumurtaları çok etkiliyor inşallah en kısa zamanda hayırlı haberler alırız
Pko diyeti diye bir şey yok ki.diyetisyene 3 kez gitti devlettekine hiç pko diyeti vermediler. 2 kez 1800 bir kez 1600 kalorilik aylık normal diyet verdiler malesef
Aminnn inşallahAllah razı olsun amin inşallah tüm evlat özlemi çekenlere versin Rabbim :'(
Merhaba aklıma bisey geldi Clife diye bir urun var kullanan insanlar çok memnun hatta bende deneyecektim ama doktorum klomen kullanıyorsun egerki bu tedavide olumsuzyanıt alırsan öyle kullan bakalım demişti aklıma sen geldin yazmak istedim ilaç içmedigin bir dönem kullanabilirsin bi araştır derimAllah razı olsun amin inşallah tüm evlat özlemi çekenlere versin Rabbim :'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?