Arkadaşlar acil yardım!!

asuu3406

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2014
3
0
1
38
Köşe koltuk takımı almayı düşünüyorum ama kullanım açısından hangisini alsam karar veremedim yardımcı olur musnuz?

Eklentiler

• istanbul-kose-takimi-38330-21-B.webp
    istanbul-kose-takimi-38330-21-B.webp
    60,6 KB · Görüntüleme: 329
  • 95279_koltuk45.webp
    95279_koltuk45.webp
    13 KB · Görüntüleme: 288
baktım ama beğenmedim bu ikisini beğendim ama kararsız kaldım hangisi olsun diye:(

Bence ikincisi birinci kösenin oturma yerleri cok bombeli oturumu rahat olur mu bilemiyorum

bence de ikincisi altı yüksek ve silip süpürmesi çok rahat olur..size tavsiyem köşe koltuğunun yeri yuvarlak gelen modellerede bakmanız..oraya oturan ayaklarını yere rahat koyamıyor..sadece yan gelip yatabilir..

Görünüm ü iyi olan 1. Cisi..
Cok hos.. Bazalımı altı.. Altını rahtca silebılırmisnz.. Üstüne bişey dökülürse rahtca silinirmi... Görünüş güzelama kullanmaya gelince bi duraımgeldi...
Ama ikinci model altı yuksek herzaman istedigin gibi silaltını.. Düz bi model üstüne bişi dokulurse veya temizlk yaparkwn silmk istersen co rahatca silebilirsin..
Üstüne i örtü serip rwngini istedigin gibi kombin edersin ... İlla ikisinden birisi olcaksa ikincisini tercih ederim...

Tay tüyü kumaş, bazalı, ayaklı, ve yatak olabilenlere bakın. 2.yi hiç beğenmedim. 1. şık ama kullanışsız.

Kose kullanan biri olarak once sungeri hangisi kaliteli ise ona bakin sonra hangisi hafifse ona bakin. Cekerken kolay oluyor alti ne kadar yuksek olsada egilip supurge sokup zorla kolumu sokarak silmektense cekmeyi tercih ederim. Bir de cok yastik goruntude cok guzel ama kullanista cok yorucu. Gorsellik olarak fikir soruyorsaniz 1. Si cok şik ve modern.

başka modellere bakma şansınız varsa araştırın derim.ben 1.nin köşe kısımlarını beğenmedim,2.si de çok sade geldi..köşe takımlarında çok hoş modeller var cünkü..

peki örnek modeller gösterebilir miisniz bana? önerebileceğiniz krem rengi hoş model var mı?

Back
X