- 25 Eylül 2017
- 11
- 0
- 1
- Konu Sahibi Mervebkdmr
-
Erkekse pedofili olması lazım yok küçük çocuk videoya çekti yok bilmemne. Kadındır inşallah. Ama anlatılanlar çok uc. Ve neden sürekli dün bugün açılan hesaplarla böyle uc konular açıyorsunuz? Vaktiniz mi bol anlamadım kiBence de konu sahibi erkek..
Gercek degil derken anlattigim konu gercek degil anlaminda mi soykediniz video gercek degildir anlamin da mi anlamadmPeki , rica ederiz.
Kadin ayni kadin video da belli gozukuyor bebegin sesi geliyo nereye cekiyim filan derken kamerayi kendine ceviriyor kesin net bi sekilde belli pislik kadinin yaptigi yorumlariniz icin tesekkur ederim
Peki Tsekkur ederimCanım benim polise git diyorum işte madem böyle bir durum var. Bunu akıl edemiyor musunuz? Neyin şoku yani insan böyle birleye şahit olunca ilk fırsatta polise gider. Bide video var diyorsun elinde. Zaman kaybediyorsun çocuğu düşünüyorsan devlete bile vermeye razı olursun o kadının elinde kalmasından iyidir. Zamanla da baba alır yanına bu kadar basit.
+1Kadın çocuğunun gözü önünde başkasıyla ilişkiye girip bunu da kızına videoya çektiriyor!
Dna testi yapılmış mı nerden bu kadar emin onun çocuğu olduğundan? Kocasını aldatan gizli işler çeviren bir kadına güven olur mu? Bence o video meselesi de yalandır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?