• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar acil

Sevimlikiz2

Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2024
766
203
23
Arkadaşlar lütfenn bebeğinde sağlık ocağının verdiği vegaferon demir ilacını kullanıpta bebeğinin kakasında kan olan kanamalı kaka olan oldumu yada böyle birşey duyan

Son düzenleme:
Bebeğimin kakasında mukus ve kan var bir aydır nedenini bulamıyorlar bu sitede sağlık ocağının verdiği ilaçtan kakada idrarda kan sorunu yaşanlar olmuş varmı gerçekten yaşayan duyan

Tamam da 3 gün kullanmazsa ölmez çocuk. kanamasından iyidir. Hayati bir şey değil dedim. Birkaç gün hiçbir şey kullanmasın. Sonra gidip microfer alın.
Tabiykide ölmez Allah korusun nasıl bi laf ooo ben sadece kan değerleri düşük olduğu için genel anlamda demir ilacını kullanmak zorunda olduğumu söyledim ve ben ilacın etkisi olabileceği bugün aklıma geldi acaba derken araştırdım ilacın böyle etkisinin olduğunu söyleyenlerin yazısını okudum ona istinaden sordum ve zaten bugün ilacı vermedim ve değiltireceğim

ocean microfer kullandım Demir için gayet güzeldi. Tadı tatlı ve rengi beyaz oldugundan bebeklerin hoşuna gidiyor lekede birakmiyor . Ayni markanın ocean dvit3 sprey şeklinde kullandım . Sağlık ocağının verdiğini hiç vermedim.

Daha bugün sağlık ocağında ki hemşire 4 aylık kızıma kan ilacı verdi ve kakasında kan olabilir dedi daha başlamadım
Ya gerçekten demir ilacından çıkarsa günlerdir ven ve çocuğum boşu boşuna eziyet çekmiş olucaz nasıl vijdan neden verirler bu ilacı ben sağlık ocağı eczane başka doktora sordum öyle kullandım ya bir kişide bu ilacın böyle bir yan etkisi ihtimalden söz etmezmi 😔

Aynı durumu yaşadım 2 gün verdim sadece ve çocuğum hem çok huzursuz oldu hemde kakasindan kan geldi doktoruna söyleyip hemen kestik ilacı sonrasında bende microfer kullandım bir problem yaşamadık. Bazı demir ilaçları bazı bebeklere dokunabiliyormus maalesef

Back
X