- 22 Kasım 2015
- 1.464
- 1.119
- 333
- 31
Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayi nasip etsinÇok haklısınız rahatlattı bu yorum benidün beta bakıldı 89.92 çıktı şuanlık ilerlemem güzel ilk 5 hafta çok önemli sanırım. Hakkımda hayırlısı olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayi nasip etsinÇok haklısınız rahatlattı bu yorum benidün beta bakıldı 89.92 çıktı şuanlık ilerlemem güzel ilk 5 hafta çok önemli sanırım. Hakkımda hayırlısı olsun
Amin çok teşekkür ederimRabbim sağlıcakla kucağınıza almayi nasip etsin
Yaşınız kaç ben tüp bebekte toplam 7-8 yumurta oldu 3 tanesi alındı doktorunuz kaç yumurta bekliyor acaba sizden biraz saçma konuşmuş olabilir mi? Çok yumurtanız olması için pcos olmanız gerekiyor amh 3-4 ün üzerinde olan kişilerde olur. Ama amh ınız düşük yaşınıza göre değerlendirmeli hiç çocuk olmaz diye bir şey yokMerhabalar bir sorum olacaktı bilginiz var mı
Ptc 0.289 nedemek oluyor bu nedir
Ve
Amh sonucum 0.588 bu nedenle oluyor
Doktora gittim doktor yumurta rezervin düşük dedi sag yumurtaliginda 1 tane yumurta solda 5 6 tane var dedi bu yaşta bu yumurta azlığı olmaz dedi kan ver haftaya perşembe günü gel dedi doktor sizce doktor neder direk tup bebek mi der yoksa ilaç iğne gibi şeyler mi verir bana cevap verir misiniz çok korkuyorum
Net olarak anlatmamissiniz ki? Bi kan degerlerinizi atarsaniz daha kolay anlayacagiz galiba.Tekrar kanda var galiba düşükde olsa çikmiş. Gene düşük mü yapıcam ben
Tüm dualarım seninle insallah bebeğin tutanabilirSelam iyi geceler bundan 1 sene önce sprail çıkarttırdım. 2 çocğum var 14 ve 11 yaşlarında. 3. Çocuğu istiyoruz. Sprail 5 ay 6 ay kadar korumaya devam etti. Sonra nihayet hamile kaldım ilk kan testimde 740 2 gün sonraki testimde 1000 küsüre yükseldi fakat demir eksikliği anemisi olduğu için hgb Ferritin vs hepsi çok düşük çıktı. Ama sürekli düşük çıkıyordu zaten ilaç kullanmama rağmen çok yükselmiyordu. Bir de kedi beslediğim için kanımda birşey çıkmış onla ilgili onuda doktor sordu kedi besliyorum dedim. Çok temas etme kumu ile vs dedi. Ve ben kedimin 3 tane yavrusunu sahiplendirdim 2si bizde kaldı yine de çok içlenip ağlamıştım. Kan tahlili sonucundan sonra da doktor çok düşük sonuclarn bebeğin tutunamayabilir demişti ve keseyide görmüştük. Herneyse. O akşam agrım ve hafıf kanamalarım basladı geceye kadar devam etti ve salaklık edip doktora gitmedim. En sonunda gece 3.5 da dayanamadm ve kd acile gittim bebeğimi malesef düşürdüm. Erken gitseydim birşey yapılırdı belki diye de 3 ay agladım herhalde. Aradan 7 ay kadar geçti ve korunmayı tekrar bıraktık. İlk denemede hamile kaldım sanırım ki insan vücudunu tanır belirtiler oldu ve hemen test yaptım silik çıktı kan verdim 0.2 cıktı 2 gün sonra tekrar kan verdim çünkü hCG yükselmesede kasık ağrısı vs şüphelendim. Son regli tarihim 23 kasımda bitti 24 ve 25 de ilişki oldu ve 2 gün ara ile hCG durumunu fotoda paylasıcam. Sorun şuki 2 haftadır bitmeyen bir gaz sancıları ve bacak krampları var. Dün acile gittim dayanamadm ama bişey demek için çok erken ama rahim kalınlıgı iyi dedi yarın tekrar hCG bakılacak. Kan durumuna gelince hala düşük ve kedilerim de hala var kanımda yine o şeyden çikti. Dua edin inşallah bu kez düşük yapmam
0.2 yazmışsınız beta negatif bu sonuçta ne ilginçÇok haklısınız rahatlattı bu yorum benidün beta bakıldı 89.92 çıktı şuanlık ilerlemem güzel ilk 5 hafta çok önemli sanırım. Hakkımda hayırlısı olsun
İlki öyle çıktı yanı negatif 2 gün sonra yükseldi ve 2 gün sonra daha çok yükseldi0.2 yazmışsınız beta negatif bu sonuçta ne ilginç
Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsunİlki öyle çıktı yanı negatif 2 gün sonra yükseldi ve 2 gün sonra daha çok yükseldi
Amin Rabbim isteyen herkese nasip etsinSağlıkla kucağınıza almak nasip olsun
Anti cmv ıgg pozitif 172,1 yazıyorToksoplazma ıgM mi pozitif, ıgG mi pozitif ?
ıgM pozitif ise aktif olan toksoplazmayı gösterir.
ıgG pozitif ise daha önce geçirdiğinizi ve bağışıklılığınız olduğunu gösterir. Daha önce geçirmişseniz gebelikte sorun teşkil etmez.
Ama bu iyi bir şey değil mi? Daha once geçirmişsiniz bebege geçme ihtimali yok. Diye biliyorum.Anti cmv ıgg pozitif 172,1 yazıyor