- 31 Ekim 2013
- 21.612
- 72.701
- 798
- 41
- Konu Sahibi tatlicadi21
At o zaman da gorelim.. Diyene kadar atsaydin ya..bana fake diyenlere anlık foto atarım ama bakalım onlar üzülecekler mi bana dediklerine(
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
At o zaman da gorelim.. Diyene kadar atsaydin ya..bana fake diyenlere anlık foto atarım ama bakalım onlar üzülecekler mi bana dediklerine(
Hadi bir git ya bela oldunuz kk'nın başına..İpini koparan üye oluyor..Insanları kandırıp hakkına giriyorsunuz AYIPTIR BE!!!bana fake diyenlere anlık foto atarım ama bakalım onlar üzülecekler mi bana dediklerine(
ben ispatlarsan kadın olduğumu sen utanacak mısın onu söyleHadi bir git ya bela oldunuz kk'nın başına..İpini koparan üye oluyor..Insanları kandırıp hakkına giriyorsunuz AYIPTIR BE!!!
Burda hicbir konuyu hicbir yorumu ertesi gun hatirlamam hafizam zayiftir ama seni ve konunu unutmadim asla da unutmam gercekten kadinsan vicdansiz bi kadinsin bana gore ve kapinin onune birakilan bi bebegi asla ama asla sahiplenmezsin eminimbana fake diyenlere anlık foto atarım ama bakalım onlar üzülecekler mi bana dediklerine(
Ayy çok üzülcez perişan olcaz üzüntüden..Hadi git kendine başka eğlence bul..Burda insanların duygularını sömürme..bana fake diyenlere anlık foto atarım ama bakalım onlar üzülecekler mi bana dediklerine(
İspatla o zaman ya foto at dedim kaale almadin ispatla diyorum simdi de hadiben ispatlarsan kadın olduğumu sen utanacak mısın onu söyle
lafı çevirme utanacak- mısın??? sen gibi fake resimlerle gezmem ben akllı ol.insanları aşşağılamaAyy çok üzülcez perişan olcaz üzüntüden..Hadi git kendine başka eğlence bul..Burda insanların duygularını sömürme..
Hodri meydan! Ispatla hadi görelim de biz utanalım..Bakalım nasıl ıspatlayacaksın..ben ispatlarsan kadın olduğumu sen utanacak mısın onu söyle
belkide o çocukta aldırdığım çocuğu görüyorum(( bilmiyorum vicdan azabı mı bu
belkide o çocukta aldırdığım çocuğu görüyorum(( bilmiyorum vicdan azabı mı bu
Burda herkes fake resimle zaten..neden ben kendi resmimi koyayım..Ne idügü belirsiz birsürü insan giriyor bu siteye.Lafı çevirmiyorum..Sen akıllı ol kiblerim yoksa haddini bil..lafı çevirme utanacak- mısın??? sen gibi fake resimlerle gezmem ben akllı ol.insanları aşşağılama
Ya arkadaşım o degilde neden benim resmim
Pohahahahahahahahahhahakaç yaşında ki bu çocuk ?
(zipzip gelmeden)
Kaç yaşında ki bu çocuk tahmini. Sen bu çocuğu polise teslim et yarın birgün başına iş açılır.Yeni konuşmaya başlamış galiba bişeyler söylüyo
Ya arkadaşım o degilde neden benim resmim