- 15 Temmuz 2021
- 33
- 43
- 3
- 28
- Konu Sahibi Merve k 76
-
Tmm teşekkür ederimİnternetten baka bilirsin cnm numarası var kadın sığınma evinin
Başka ne yapabilirim ki carem kalmadı artkSen nedn evden gidiyorsun?
Fiziksel şiddet yok ama surekli psikolojik şiddet var nasıl belgeleyebilirim ki surekli baskı ne yapacam hiç bilmiyorumBuna benzer bir olayi bizim komsunun oglu yasamisti aile apartmanina girememisti arka sokakta arabasinda yatiyordu. Siddeti belgelendirmek onemli.
Kadina yonelik siddet 4e ayrilir psikolojik siddet ekonomik siddet cinsel siddet ve fiziksel siddet. Psikolojik siddete dair kanitlar sanirim mesajlar vb. olabilir. Siddeti onleme merkezlerinde ucretsiz avukatlar var bu konuda yol gosterecek.Fiziksel şiddet yok ama surekli psikolojik şiddet var nasıl belgeleyebilirim ki surekli baskı ne yapacam hiç bilmiyorum
Orali olma. Ye ic otur. Baktin siddet görüyorsun ya da seni kapinin önüne koymaya calisio polisi ara hemen. Cok kolay çıkartabilirsin uzaklastirma kararini. Diger aile üyeleri de üstüne gelirse onlari da tek tek sikayet et. Niye evlendi niye git diyor? Niye boyle yapioFiziksel şiddet yok ama surekli psikolojik şiddet var nasıl belgeleyebilirim ki surekli baskı ne yapacam hiç bilmiyorum
Elbette internetten numara bulabilirdim buraya konu acmamin iki sebebi vardı 1. Sebebim bi adım atmadan önce sizin goruslerinizi görmek istedim ya gidipte sonradan pişman olursam pişman olursam derken evliliği sonlandirdigim için değil ya evimden olursam sığınma evinden çıktıktan sonra bi iş bulamazsak v.s bu konular kafamda vardı o yüzden burdaki değerli insanların ve büyüklerin fikirlerini öğrenmek istedim 2. Sebebimse numarayı internetten buldum ama detaylı bilgi yoktu ben ilçe deyim ve il buraya bir buçuk saat uzaklıkta ben mi başvuru yaptıktan sonra çocukları alıp bir arabaya binip gidecektim yoksa sığınma evindekiler mi gelip bizi alacaktı bunu tam öğrenmek için iyikide konuyu acmisim herkes bana çıkma o evden ailesine söyle o gitsin dedi bende öyle yaptım bana yol gösteren herkesten Allah razı olsunBen bu gibi konuları çok samimi bulmuyorum..
Yani buraya konu açabiliyor, internet kullanabiliyor ama kadın sığınma evine nasıl gidicem diyor, telefonunu internetten bulmak ve arayıp sormak buraya konu açmaktan daha mı zor?
Böyle konular sadece eşin verdiği negatif enerjiyi atmak için açılıyor bence
Elbette internetten numara bulabilirdim buraya konu acmamin iki sebebi vardı 1. Sebebim bi adım atmadan önce sizin goruslerinizi görmek istedim ya gidipte sonradan pişman olursam pişman olursam derken evliliği sonlandirdigim için değil ya evimden olursam sığınma evinden çıktıktan sonra bi iş bulamazsak v.s bu konular kafamda vardı o yüzden burdaki değerli insanların ve büyüklerin fikirlerini öğrenmek istedim 2. Sebebimse numarayı internetten buldum ama detaylı bilgi yoktu ben ilçe deyim ve il buraya bir buçuk saat uzaklıkta ben mi başvuru yaptıktan sonra çocukları alıp bir arabaya binip gidecektim yoksa sığınma evindekiler mi gelip bizi alacaktı bunu tam öğrenmek için iyikide konuyu acmisim herkes bana çıkma o evden ailesine söyle o gitsin dedi bende öyle yaptım bana yol gösteren herkesten Allah razı olsun
Dün ailesiyle konuştum bana hak verdiler onu suçladılar onu uzak bir şehire iş işin yollayacaklar ona dediler ki git uzaklaştırılmış biraz aklın başına gelmeden de gelme dediler kardeşi bulundugu yerde ona bir iş ayarladı bayramdan sonra çalışacak bir senelik iş o gelene kadar bebeğim de baya buyur bnde el işi yapıp para biriktirmeye devam edicem o geldikten sonra boşanma davası açıp nafaka istiyecem çocukları krese verip çalışmayı dusunuyorum onun düzeleceğini sanmıyorum ama duzelse bile benim gözümde çoktan bitmiş biri ztn boşanıp iki çocuğuma bakacam belki zor olacak ama ztn rahatlık içinde yaşayan biri değilim aliskinim huzur bulayim yeter hepinize teşekkür ederim beni düşündüğünüz için çok saolun iyiki varsiniz k.kİstemeyen kendi defolup gidebilir. Ama kimsenin sizi evden çıkarma hakkı yoktur.
lütfen çocuklarınızın düzenini bozmayın.
oturun yiyin için keyfinize bakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?