Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İki test yaptım ikisi de böyle çıktı 1 sene olacaktı bu ay evliligimize hamile kalamamıştım ve hiç korunmadık. Reglim 9 gün gecikti bir bakar mısınız lütfen
İki test yaptım ikisi de böyle çıktı 1 sene olacaktı bu ay evliligimize hamile kalamamıştım ve hiç korunmadık. Reglim 9 gün gecikti bir bakar mısınız lütfen
Maalesef bu kuruma çizgisi canım. 9 gün gecikmede net çift çizgi çıkar ve 2. Çizginin renkli olması gerekir. Allah sana da en kısa zamanda nasip etsin inşallah
Yaptım onda da aynı şekilde hasta değilim ama sadece iccamasirina bile bulasmayan bir kahverengi akıntı var 2 gündür adet te olamıyorum neden olur acaba