Arkadaşlar acill

dmltlg07

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2025
29
3
1
30
İki test yaptım ikisi de böyle çıktı 1 sene olacaktı bu ay evliligimize hamile kalamamıştım ve hiç korunmadık. Reglim 9 gün gecikti bir bakar mısınız lütfen

Eklentiler

• 1000071446.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 27
  • 1000071440.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 27
  • 1000071445.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 26
İki test yaptım ikisi de böyle çıktı 1 sene olacaktı bu ay evliligimize hamile kalamamıştım ve hiç korunmadık. Reglim 9 gün gecikti bir bakar mısınız lütfen
Maalesef bu kuruma çizgisi canım. 9 gün gecikmede net çift çizgi çıkar ve 2. Çizginin renkli olması gerekir. Allah sana da en kısa zamanda nasip etsin inşallah

Elinizde yeni test varsa suan deneye bilirsiniz admettent 9 gun gectiyse direk cikmasi lazim, sabah olmasada

Elinizde yeni test varsa suan deneye bilirsiniz admettent 9 gun gectiyse direk cikmasi lazim, sabah olmasada
Yaptım onda da aynı şekilde hasta değilim ama sadece iccamasirina bile bulasmayan bir kahverengi akıntı var 2 gündür adet te olamıyorum neden olur acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…