Arkadaslar acilll lütfen yardım edin ne yapmalıyım

tarcin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2010
47
0
86
İstanbul
Arkadaslar 12. Gün degerim 7,1 çıktı. Az önce Merkez'den bir doktor aradı 20 nin altını negatif kabul ediyoruz ilaçlarını kullanmayı bırak 1 hafta icinde adet olucaksin dedi. Yükselme ihtimali hiç mı yok gercekten başka doktorla görüşüp görüşmeme konusunda çok kararsız kaldım ne yapayım bı akıl verin bana lütfen...

cnm çok geçmiş olsun.ne yazık ki bebiş tutunamamış.benimki de 9.5 çıkmıştı malesefzaten ilaçları bırakınca değerin sıfırlanır. Allah yardımcın olsun...

benm değerim 18 di şimdi 9 haftalık hamileyim bence artcak bırakma ilaçları bişey olmaz tutmamşsa bile

benm değerim 18 di şimdi 9 haftalık hamileyim bence artcak bırakma ilaçları bişey olmaz tutmamşsa bile

Kızlar teşekkür ederim cevaplarınız için. İlac dediğim progynex iğne ve coraspin, jel vs. Olunca birakmayabilirdim ama iğneye devam etmek dengemi bozmaz mı? Bu benim yaşadığıma ne deniyor şimdi? Kimyasal gebelik mı yoksa direk negatif mı? Sizce p.tesi gidip tekrar test yaptisam mı???

cnm çok geçmiş olsun.ne yazık ki bebiş tutunamamış.benimki de 9.5 çıkmıştı malesefzaten ilaçları bırakınca değerin sıfırlanır. Allah yardımcın olsun...

Sağol canım Allah hepimizin yardımcısı olsun.. Sen sonradan testi yineledin mı yoksa ilaçlarını bırakıp adetini mi bekledin???

Sağol canım Allah hepimizin yardımcısı olsun.. Sen sonradan testi yineledin mı yoksa ilaçlarını bırakıp adetini mi bekledin???

cnm 2 gün devam ettim ilaçlara 2 gün sonra değerim 7ye düşmüştü.Dr ilaçları bırakmazsan değerin sıfırlanmayabilir adet olazsın demişti.Bıraktım sonra..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…