Arkadaşlar Acillll

Tofitaaaa

Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2016
156
43
13
37
7 nisanda ameliyat oldum 16 gun oldu burnumun sag tarfinda kemik var odem diyolar ama sis degil ki kemik resmen sol tarafida hafif cokuk gibi bunlar dikkatli bakinca belli yandan cok guzel anlamadim korkuyorum :( :( :(

Merhaba.Burun ameliyatlarından sonra hastalar kendilerine en az bir ay tanımalılar yorum yapabilmek için.Kaldı ki burun şekil olarak burun ucu kalkıklıgı olarak üç ay altı ay gibi bi sürede oturuyor Mutlaka doktoruna gidip göster.Bazen yapılan işlemdem kaynaklı bazende senin vücudundan yani bünyenden kaynaklı istenmeyen ödemler morluklar şekil bozuklukları olabilir.Kemik diye aldanma?Ayrıca burnun için alçı koyduklarında yamuklu varmıydı?Doktoruna muayene olmanı oneririm.Dogru yorum içinde bir ayı doldurmani..

7 nisanda ameliyat oldum 16 gun oldu burnumun sag tarfinda kemik var odem diyolar ama sis degil ki kemik resmen sol tarafida hafif cokuk gibi bunlar dikkatli bakinca belli yandan cok guzel anlamadim korkuyorum :KK43: :KK43: :KK43:
Şuan çok erken bişey söylemek için ama eline kemik gelmesi de normal değil, dr.unla görüşmelisin

Back
X