arkadaşlar adet günlerim neden ileri atar acil yardım???

Haticebtk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2016
160
45
13
28
Arkadaşlar benim adetlerim hep ileri atıyor son uc aydır 3er gün ileri atıyor doktora gittiğimde ufak ufak kist var dedi ama hamileliğe engel değil dedi bende Bu ay hamile olmak istiyorum dün regl olmam gerekirdi ama 3 gün atığı için pazar günü olmasam o zaman suphelenecem is allah hamileyimdir

Duyduğuma göre ileri atıyor çünkü rahim cocuk istiyor ondan oyle oluyor diyorlar bende bence iltihaptan ve kistten olduğunu düşünüyorum oyle olan arkadaşlar varmi acaba

3 gün ileri atmak derken ?
önceden 28 günde birdi 32-35-38... şeklinde mi ilerliyo döngü , anlayamadım.

3 gün ileri atmak derken ?
önceden 28 günde birdi 32-35-38... şeklinde mi ilerliyo döngü , anlayamadım.
6 kasim 6 aralık 6 ocak 6 şubatta beklerken 8 şubat 10 martti beklerken 14 mart suan dün hasta olmam gerekiyor ama olmadım 3 gün attı için 17 nisan da regl olacam galiba bende anlamadım gitti kafam karsti:)

yani normalde 28 günde bir olunur. ay hesabı değildir. mevsim geçişlerindede takvim değişebilir.
kimi aylar 30 kimi aylar 31 çekiyor. yani gün hesabı yapın, ay değil.
rahim çocuk istiyo...vs hurafe bence : )

yani normalde 28 günde bir olunur. ay hesabı değildir. mevsim geçişlerindede takvim değişebilir.
kimi aylar 30 kimi aylar 31 çekiyor. yani gün hesabı yapın, ay değil.
rahim çocuk istiyo...vs hurafe bence : )
hmm yorumunuz için çok teşekkürler size tarihleri verdim ona göre hesaplasaniz bana benim kafam karıştı hesapladigima göre 34 günde bir oluyor şimdi önceden 32 31 28 diye cikiyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…