Bilmiyorum daha önce hiç bu kadar gecikmemisti adet belirtisi de yok olmadı salı günü 10 gün geçmiş olacak doktora gideyim cuma da ablamin düğünü var inşallah o güne regl olmam
İnşallah teşekkür ederimHakkınızda hayırlısı olur umarım
Kızlar mrb benim adetim 4 gün geçti hala da olmadım ama yok denilecek kadar az agrım var akıntım yok ama sürekli ıslaklık hissediyorum belim çok ağrıyor bide gazım çok var çok batmam oluyor bide ani hareketlerde çok batma ve kasılma oluyor göğüs uçlarımda açıyo ama az gögüslerimde elleyince ufak bir acıyı sizce bişeyler varmıdır
Stresten değil de olmasını istediğim için belki psikolojik olarak ertelemistir diye düşünüyorum hayırlısı olsun ben daha 2 aydır korunmayı bıraktım Bubikoğlu ayda ds açıkçası yumurtlama döneminde yeteri kadar çalışmadık o yüzden olmaması normal inşallah bir dahaki aya nasip olursaBence gelecek ay hamile kalirsinmrsmudire
Ben ve etrafimda 3 hamilede aynı durum oldu, gebe kalmadan onceki ay 10 gün kadar gecikme oldu ki çok duzenliydi benim ve sonra diger ay hamile
Tabi çok kafaya takip stres yapmadiysan, yoksa stres kaynaklida gecikme olmuş olabilir.
Olur canım hayirlisi benim 4.ayda tutmuştu .Ben ovulasyon testi kullandim. Yumurtlama belirtilerin çok net değilse kullanmani oneririm, yumurtlamani tam biliyosun böylece. Çünkü ben 28 günde 1 adet olmama rağmen 22.günümde yumurtlamistim.oysa 14.15.günlerde yumurtlarim die bekliodum.Stresten değil de olmasını istediğim için belki psikolojik olarak ertelemistir diye düşünüyorum hayırlısı olsun ben daha 2 aydır korunmayı bıraktım Bubikoğlu ayda ds açıkçası yumurtlama döneminde yeteri kadar çalışmadık o yüzden olmaması normal inşallah bir dahaki aya nasip olursa
Mrb canım benimde adetlerim hep düzenlidir 2 gün oynardi en fazla bu ay benimde 10 gün gecikmeli oldu hamileyim sanmistim adet oldum inşallah dediğin gibi olur benimdeOlur canım hayirlisi benim 4.ayda tutmuştu .Ben ovulasyon testi kullandim. Yumurtlama belirtilerin çok net değilse kullanmani oneririm, yumurtlamani tam biliyosun böylece. Çünkü ben 28 günde 1 adet olmama rağmen 22.günümde yumurtlamistim.oysa 14.15.günlerde yumurtlarim die bekliodum.
Hadi bol şans.
Ay sağol canim, amiiiiinMrb canım benimde adetlerim hep düzenlidir 2 gün oynardi en fazla bu ay benimde 10 gün gecikmeli oldu hamileyim sanmistim adet oldum inşallah dediğin gibi olur benimde
Meleğin hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Amin çok teşekkür ederim ilk kez duydum dediğin testi eczaneden mi alınıyorOlur canım hayirlisi benim 4.ayda tutmuştu .Ben ovulasyon testi kullandim. Yumurtlama belirtilerin çok net değilse kullanmani oneririm, yumurtlamani tam biliyosun böylece. Çünkü ben 28 günde 1 adet olmama rağmen 22.günümde yumurtlamistim.oysa 14.15.günlerde yumurtlarim die bekliodum.
Hadi bol şans.
Canim eczaneden alirsin da pahaliya gelir çünkü genelde 5li paketler halinde satio eczaneler 25-30 tl civar. Ve 1 ayda yetmio 5 test çünkü bu testleri hergun yapman gerekir taaki yumurtlama gününü bulana kadar. Ben internetten bi siteden laboquick marka 50 li paket aldim 50tl kadardi. Kullandigim ilk ayda hamile kaldığım için 15 tane fln kullandim gerisi elimde kaldi, ama yinede eczaneden daha hesapli olmuş olduAmin çok teşekkür ederim ilk kez duydum dediğin testi eczaneden mi alınıyor
Cok tesekkur ederim ben de araştırıp internetten sipariş vereyim o zaman bebeğini sağlıkla kucağına alman dileğiyle ☺Canim eczaneden alirsin da pahaliya gelir çünkü genelde 5li paketler halinde satio eczaneler 25-30 tl civar. Ve 1 ayda yetmio 5 test çünkü bu testleri hergun yapman gerekir taaki yumurtlama gününü bulana kadar. Ben internetten bi siteden laboquick marka 50 li paket aldim 50tl kadardi. Kullandigim ilk ayda hamile kaldığım için 15 tane fln kullandim gerisi elimde kaldi, ama yinede eczaneden daha hesapli olmuş oldu
Peki bu 22.günde test dışında yumurtlamayı gösteren belirtin var mıydı? Akıntı ve ateş gibiOlur canım hayirlisi benim 4.ayda tutmuştu .Ben ovulasyon testi kullandim. Yumurtlama belirtilerin çok net değilse kullanmani oneririm, yumurtlamani tam biliyosun böylece. Çünkü ben 28 günde 1 adet olmama rağmen 22.günümde yumurtlamistim.oysa 14.15.günlerde yumurtlarim die bekliodum.
Hadi bol şans.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?