Arkadaşlar adetime 3 gün varPredictor erken gebelik testi ysptım bugun nolur cevap verin varmı gebelik 2017 den bebeğim olmuyor😪

Evet iğne yapılıyormuş kan sivilastirici.
Maalesef gebe kalmakla iş bitmiyormuş burda bu kadar kişinin tecrübesini okuduktan sonra onu anlıyor insan. Önce hayırlısını istemek lazım her zaman. Allah inşallah gönlünüzdekini size nasip eder bunu canı gönülden söylüyorum. İnşallah bir daha böyle üzüntü yaşamazsınız

Maalesef gebe kalmakla iş bitmiyormuş burda bu kadar kişinin tecrübesini okuduktan sonra onu anlıyor insan. Önce hayırlısını istemek lazım her zaman. Allah inşallah gönlünüzdekini size nasip eder bunu canı gönülden söylüyorum. İnşallah bir daha böyle üzüntü yaşamazsınız
Amin amin. Rabbim kimseye yaşatmasın.

Ay ben bu ay ilk kez denedim normalde kendi çatlıyordu. 2. Gün denemiştim o çizgiyi görmek çok istedim yaptım daha da üzüldüm yaaa. Ama sizin tutmuş nasıl oldu aşılama falan mı yoksa
Benim h8kayem uzun. 2. Tüpe hazırlanırken histereskopi sonrası hamile kaldım doğal.

Kapatamadım parçalar saçıldı tolayıp kuramadım canım burda nasıl?
O çizgi kapanınca içeride mi kalıyo. Benm bi ay öyle olmuştu çizgi içeride kalıyodu kaymış tı ondan kapatmanı istedim içeri de kalıyorsa itibar etme canım

Back
X