• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar akıl verin lütfenn

Seviyorumonuben

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Mart 2017
195
38
13
27
Ben 3 aylık evliyim. Kaynanamlarla yaşıyorum(kınamayın ne olur. 3 ay sonra ayrı eve çıkıcsz allahın izniyle) şimdi benim haksız olduğum konuları bana söyleyin ne olur. Kaynanam geçen gğn bana sen çok sert kafalısın hiç sözümü dinlemiyosun dedi. Ben de bana göre doğru olanları yaparım ben zorla bi şey yapmaktan hoşlanmıyorum dedim. Ayrıca ben sert kafalı olduğumu da düşünmüyorum. Bide misafir geliceği zaman dışarı çıkamazmışım. Geçen gün kaynanamın kardeşleri gelicekti beni de abim çağırdı dışarı çıkalım diye ben de abimle dışarı çıktım. İşte kardelerim gelicekti gelmedin yanlarına. Benim yanıma gelmediler dedim ben de. Bide ben annemlr çağırınca üstümü giyyorum öyle hber veriyorum kaynnmlra bize aniden haer veriyosun gidiyosun bizim de ödümüz kopuyo bi şey oluyo falan sanıyoruz dedi. Ben de herkes keyfine göre davranıyor ben dr öyle davranırım dedim

Bence kendinizi ezdirmemeniz güzel. Bilsinler size her zaman kendi kurallarını geçiremiceklerini.

Çok dik kafalısın.3 aydır beraber yaşıyorsun ama idare denen bişey var.sonuçta çıkıp gideceksin.gönülleri hoş tutmak varken hep benim dediğim olsun demek nedir??

kayınvaliden abartmış her misafir geldiğinde evde olmak zorunda değilsiniz, bir yere giderkende haber veriyormuşsun işte neyin stresini yaşıyormuş birine bir şey olsa söylersin zaten.

bencede sende de diklik var biraz, sonuçta kadın seninle kavga etmiyor yada nebilim şikayet etmiyor anladığım kadarıyla oğluna eve misafir gelecekken evden gitmek bencede hoş olmamış, abine mazeretini iletebilirdin, bir de sürekli bi cevap verme modundasın sanırım kadın bir laf söylüyor on laf işitiyor tabi ki onların kölesi değilsin ama beraber yaşıyorsun 3 ay idare et ne olacak

İki olayda da hatalı bulmadım sizi, aynı evde yaşamanız her misafirde evde oturmanızı gerektirmez. Kayınvalidenin misafirleri sonuçta, aynı programa uymak zorunda değilsiniz. Evden çıkmadan da kaç dakika önce haber vermeniz gerekiyormuş ki, sonuçta nereye gittiğiniz belli değil mi ödleri kopacak ne varmış?
Onun dışında 3 ay sonra gerçekten taşınacaksanız çok da aldırış etmeyin, ama kesin değilse kendinizi ezdirmemeye aynen böyle devam edin.

Evet haklısın dememize ihtiyacın yok zaten doğru bildiğini yapıyorsun

Haksızsın. Onların lafıına göre hareket etme ama saygısızlık da yapmamalısın. Eve misafir geliyorsa 1 saat görürsün sonra müsade ister çıkarsın. Annenlere giderken de nezaket gereği kayınvalidene haber edebilirsin.

Daha 3 aylık evlisin gönülleri hoş tutmaya çalış.

Back
X