• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Arkadaşlar akil verir misiniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mart ayinda aşılama yaptırdım.
Ama çok güzel bı yer değildi imkan olarak anca orası vardı eşim askerî personel izin alamıyor iyi bir yere gitmem için
Tüp bebek için biraz daha bekleyelim dedik 2 aşılama falan yapalım diye birde o tedaviye girersek anca batı görevine gidince ugrasabiliriz. Şimdi hazirana kadar izni hiç yok 2.asilama düşünüyorum kvler Kayseri de iznimizi ayalayip ona gore gitmeyi dusunduk o zamana kadar da boş geçsin istemedim
Benim de eşim askeri personel 2 yıldır doğudaydık doğru düzgün bişey yapamadık boşa geçti zamanımız şimdi batıya geldik çok şükür rahim filmi çektirdim 2 hafta oldu daha bekliyoruz bakalım eşlerimizin görevi böyle olunca gerçekten çok zor oluyor 😫

Benim de eşim askeri personel 2 yıldır doğudaydık doğru düzgün bişey yapamadık boşa geçti zamanımız şimdi batıya geldik çok şükür rahim filmi çektirdim 2 hafta oldu daha bekliyoruz bakalım eşlerimizin görevi böyle olunca gerçekten çok zor oluyor 😫
Gözünüz aydın 😍 inşallah güzel sonuçlar alırsınız 🙏 merkeze 2 saat uzaklıkta büyük hastaneler gidip gelmiyoruz izin alamıyor vermiyorlar sürekli görev vs derken yoğun geçiyor

Gözünüz aydın 😍 inşallah güzel sonuçlar alırsınız 🙏 merkeze 2 saat uzaklıkta büyük hastaneler gidip gelmiyoruz izin alamıyor vermiyorlar sürekli görev vs derken yoğun geçiyor
İnşallah teşekkür ederim 🥰 nerde görev yapıyorsunuz aynı sıkıntıları bende çok yaşadım maalesef

Canim sen beni dinle instagrama gir ovulasyon takibi 2019 yaz emel ablaya wp dan yaz derdini anlat kadin ve erkek macunu + ovülasyon takibi iste gün gün seninle ilgilenecektir 10 yıldır çocuğu olmayanların çocuğu oldu onun sayesinde sayfasina bir bak derim ben 3 aydir deniyorum emel ablayla ovü takibi yaptık bu ay ve şuan hamile olduğuma neredeyse eminim p tesi sonucumu seninle paylasirim yine de eşinin de dediği gibi arı sütü poleni keçiboynuzu bilmem ne göndericek sana tamamen doğal bence düşun
Siz nasıl eminsiniz? Test yaptınız mı?

Evet canim ama olgunlaşmış olanları alacaksın dediğim gibi emel ablaya da ulasıp takip yaparsan o sana yumurtan çatladı dediği günden itibaren 1 hafta boyunca tüketeceksin
Emel abla değilde eczaneden propolis bal karışımı birde folik asit deneyeyim diye düşündüm.avakado hatırlatması için teşekkür ederim 🙏

Yakınmışız bizde ağrıdaydık şimdi Kırşehir’e geldik
Bizi de inşallah oralara bir yerlere atarlar 🤲😆 çok batı olunca İstanbul İzmir vs bu seferde dış ülkeye gönderme ihtimali oluyor o yüzden Mersin Nevşehir Kırşehir Kayseri vs vs oralara tercih düşünüyoruz hayırlısı olsun inşallah 🙏

Bizi de inşallah oralara bir yerlere atarlar 🤲😆 çok batı olunca İstanbul İzmir vs bu seferde dış ülkeye gönderme ihtimali oluyor o yüzden Mersin Nevşehir Kırşehir Kayseri vs vs oralara tercih düşünüyoruz hayırlısı olsun inşallah 🙏
İnşallah canım Rabbim hakkınızda hayırlısını versin inşallah 🙏 Güzel bi şekilde gerekli tedavilerimizi oluruz da sağlıklı sağlıklı bebişlerimiz olur inşallah Rabbim göstersin o günlerimizi isteyen herkese 🥰🥰

İnşallah canım Rabbim hakkınızda hayırlısını versin inşallah 🙏 Güzel bi şekilde gerekli tedavilerimizi oluruz da sağlıklı sağlıklı bebişlerimiz olur inşallah Rabbim göstersin o günlerimizi isteyen herkese 🥰🥰
Amin inşallah ❣️🙏

Merhaba arkadaşlar biliyorsunuz gebelik düşünüyorum uzun zamandir bir ayda olmadı malesef 🥲
Şimdi adetin 1.günü
Şimdi kafamda şöyle bı düşünce var.
Doktor rahîm filmi çekelim dedi tekrardan polip ve rahîm kalınlığindan şüpheleniyor. Ama şuan maddi olarak çektiren belki Aralık ocak ayında çekilebilirimm...

1.esim arı sütü propolis bal kullanalim öyle değerlendirelim diyor

2.bende ovulasyon testi mi denesem yada ovulasyon testine vereceğim parayı doktora verip klomen ve çatlatma iğnesi mi kullansam diyorum

Kizlar sizi rahatsız ediyorum kusura bakmayin ama sizin düşünceleriniz benim için çok önemli
merve merve @cotton @cevizli tarcinli kek D Dediyy @Teyocan

Etiket yasak mı bilmiyorum o yüzden diğer arkadaşlarımı etiketleyemedim
Aşko doğal kürler dene istersen şimdilik. Hatta bence soğan suyu kürü dene herhangi bir mide rahatsızlığın yoksa👍

Aşko doğal kürler dene istersen şimdilik. Hatta bence soğan suyu kürü dene herhangi bir mide rahatsızlığın yoksa👍
Gastrit ülser var malesef asko 😑🙏 doğal kür 👍 teşekkür ederim yorum için 🙏

Back
X