Arkadaşlar ara ara hafif lekelenmeler normal mi

zenan35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2023
350
131
33
35
7+5 günlük hamileyim hafif pembemsi lekelenmelerim ara ara oluyor normal mi acaba

7+5 günlük hamileyim hafif pembemsi lekelenmelerim ara ara oluyor normal mi acaba
Takip eden doktorunu haberdar et mutlaka,progestan fitil ve iğne başlayacaktır muhtemelen.Doktorlar bunu normal görmüyor her lekelenmeye düşük tehdidi olarak yaklaşıyorlar

Takip eden doktorunu haberdar et mutlaka,progestan fitil ve iğne başlayacaktır muhtemelen.Doktorlar bunu normal görmüyor her lekelenmeye düşük tehdidi olarak yaklaşıyorlar
Hepsini kullanıyorum ona ragmen oluyor doktorumda kırmızıya dönmedikçe sorın yok normal diyor ama yinede tedirgin oluyorum

Hepsini kullanıyorum ona ragmen oluyor doktorumda kırmızıya dönmedikçe sorın yok normal diyor ama yinede tedirgin oluyorum
Onları kullanıyorsan korkma,bol bol dinlen fazla hareket etme.Yabbim inşallah minik mucizeni sana bağışlasın rahat ol endişelenme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…