• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası 8.gun lekelenme

sunayyyy

Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2025
130
61
13
43
12 Ağustos transfer günüm sayarsak dokuz saymazsak sekizinci gün. Erken gebelik testlerim son üç gündür hep hayalet,hiç artış yok ve bugün pembemsi lekelenmem oldu. Kan sulandiriciyi kes dedi dr. Lekelenme sonrası pozitife dönen var mı. Yerlesme olabilir mi yoksa adet mi olacagim. Normal döngü günlerim

12 Ağustos transfer günüm sayarsak dokuz saymazsak sekizinci gün. Erken gebelik testlerim son üç gündür hep hayalet,hiç artış yok ve bugün pembemsi lekelenmem oldu. Kan sulandiriciyi kes dedi dr. Lekelenme sonrası pozitife dönen var mı. Yerlesme olabilir mi yoksa adet mi olacagim. Normal döngü günlerim
İlaçlar kullandığın için regli olunmaz kuzum yerleşme büyük ihtimal

Benim de bugün 8. günüm benim de lekelenme oldu. Olabilir demişlerdi ama yine de yazdım hemşireye haber bekliyorum. Benim avuç içi kadar oldu sizin nasıldı

Canım hala kanaman varmı şuan ne durumdasın benimde transfer im 6 günü kahverengi şekilde başladı 4 gün öyle geldi sonra kırmızı renkde geldi acile gittim 10 günüm sabahı bhcg 30 du iki günde bir kan verdim yükseliyor ama kanamam da ilk güne göre çoğaldı

Canım hala kanaman varmı şuan ne durumdasın benimde transfer im 6 günü kahverengi şekilde başladı 4 gün öyle geldi sonra kırmızı renkde geldi acile gittim 10 günüm sabahı bhcg 30 du iki günde bir kan verdim yükseliyor ama kanamam da ilk güne göre çoğaldı
Geçmiş olsun.benim kanama bir gündü sonra kesildi . Doktorunuza sorun muhakkak

Geçmiş olsun.benim kanama bir gündü sonra kesildi . Doktorunuza sorun muhakkak
Doktorum sadece gün aşırı iğne yaptır ve tuvalet harici kalkma diyor başka bir şey demedi :/ bekliyorum isde iki gün bir konturol endevam edicez olumlu sonuç alana kadar heralde

Benimde 7. Gun lekelenmem olmustu kalcamdan ayak tabanima 2 gun agri çekmiştim cok sukur suan 21 haftalik olduk

Benimde 7. Gun lekelenmem olmustu kalcamdan ayak tabanima 2 gun agri çekmiştim cok sukur suan 21 haftalik olduk
Merhaba benim de bugün transfer hariç 8. Günüm akıntımla karışık çok hafif pembe ardından açık kahve şeklinde akıntılarım oldu ara ara hala geliyor kasık ağrılarım da var ama normal seviyede bi sevindim yerleşme olabilir diye ama aynı zamanda da tedirginlik oldu

Merhaba benim de bugün transfer hariç 8. Günüm akıntımla karışık çok hafif pembe ardından açık kahve şeklinde akıntılarım oldu ara ara hala geliyor kasık ağrılarım da var ama normal seviyede bi sevindim yerleşme olabilir diye ama aynı zamanda da tedirginlik oldu
Ben 6. Gun kan vermiştim 17 çıkmıştı 11.gunde 177 çıkmıştı bi daha vermemiştim umarım gönlünuze göre olur hersey.

Merhaba lekelenmeniz kaç gün devem etti pozitif haber almışmıydınız

Back
X