• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar arabamı yoksa ev mi??

Bir araba masraflarıyla bir ev parasını yer der babam hep. Haklı da.. Benzini, vergisi, sigortası, kaskosu derken. Bence ev alın, araba sonra da alınır.:55:

Bizim iş yerlerimiz bir bir buçuk saat uzaklıkta. İlk başta ikimizin de ayrı kirası vardı. Nişanlandıktan sonra aynı kirada kalmaya başladık masraf azaldı benim arabam yoktu bana araba alındı. Şimdi de evimizi aldık kısmetse ay sonu yerleşices kirada oturmaktan ben de kurtulacam. Biz önce araba aldık nişanlımın fikriydi. O zaman maddi durumumuz da ev alacak kadar iyi değildi zaten. Sizin ev almaya yetecek kadar birikiminiz varsa canım ev alın bence de. Anladıgım kadaryıla arabaya o kadar ihtiyacınız yok zaten seRperıM dediği gibi araba masrafı da çok oluyor.

araba çok önemli.istediğimiz an istediğimiz yere gidiyoruz.hem çok fazla birikimden ziyada küçük bir kredi ilede halledilebilir.
ev önemli elbette ama bi anda alınamayabiliyor.birikim şart.bizim yıllardır arabamız var evimiz yok.bu aralarda ev alıcaz inşallah.

eşinize çok baskı yapmayın derim erkekelr arabaya çok önem veriyor normalinden bi araba alın sonrada evinizi alırsınız.

yaa aynı sorun bende de var ben ev istiyorum çünkü hala kiradayım eşim araba diye tutturuyor hem diyor daha iyi para biriktirmiş oluruz nasıl birikecekse bakalım size yazılanlar banada yardımcı olur :D

Erkeklerig cogu ilk once araba almaktan yana anladigim kadarilya. Biz de ilk once araba aldik nisanlim oyle istiyordu bir yil gecmeden de evimizi aldik. Onun arabasi vardi da hep beni oraya gotur buraya gotur diyodum. Otobuslerden nefret ediyorum zaten bana da iyi geldi iyi ki once araba aldik diyorum.

eğer zorunlu görevde felan değilseniz kalıcı olarak bi şehirdeyseniz tabi ki de ev kira da insan rahat edemiyor ev için bişeyler yapmak içinden gelmiyor ama zorunlu görevdeyseniz araba ilk planda diye düşünüyorum

Kadınlar daha garantici galiba bu konuda :)
Bende de ev daha ağır basardı sanırım :)

Slm arkadaşlar cvplarınız için teşekkür ederim, tam ev almaya karar vermiştik, ama burda seğil doğu görevi nedeniyle erzurumdaydık, batıya gidersek eğer, ama ertesi gün araba mı alsak diyo😳 hay Allahım yaa😳

Tabi ki öncelikle ev ;) ay dediğin hemen geliyo 2 oda olsun insanın kafasını sokacağı bi ev olsun

Back
X