arkadaşlar aranızda akıntısı olan varmı

Biricik

üç böcek bir çiçek
Kayıtlı Üye
22 Mart 2007
1.170
6
681
Antalya
arkadaşlar 1 haftadır iç çamaşırımı ıslatacak şekilde akıntım var. aranızda akıntısı olan varmı????
:uhm:

off ewet canım bendede oluyor bende konu acıcakım sen acmıssın
bende sarı renkte oluyor
ayrıyettende bende mantar var acaba ondanmı dedım ama degıl bellıkı
neden oluyo acaba adet olmadıgımız ıcın mı bılemıyorum canım senın kokulumu??

ayy.. evet kokulu. benimki açık sarı renginde.senin akıntında da koku varmı:uhm:

ewet canım kokulu benımkıde sarı sarı iğrenç iç çamaşırımı gnde en az 3 kere değiştiriyorum çok iğrenç bişey mantarım var günlük pedde kullanamıyorum ne olcak halim hiç bilmiyorum

ben doktor değiştirmek zorunda kaldım. ilk doktorum bayandı. herşeyi gönül rahatlığıyla anlatabiliyordum .doktorum hastaneden ayrılınca bir erkek doktora gitmek zorunda kaldım. yeni doktorumada bir türlü soramadım. yaa.. ne kötü durum...offff.... ne ypcam

bende mantar var canım bu yuzden kasıntımda akıntımda cok oluyo dr soledım ılac verdı ama fayda etmedı sende bence sorsan ıyı olur erkek kadın farketmez senı anlıyorum cekınıyorsun ama sonucta saglık daha onemlı bısey

bende de akıntı oluyor ama beyaz renkte , koku oluyor ama artık çok fazla değil , günde 2 kere duşa giriyorum,saçlarımı yıkamadan saçlarım uzun olduğu için uğraşamıyorum sürekli:(
bu akıntılar normalmiş vucut bi şekilde bi yerden atıcak bazı şeyleri.
ama akıntı rengi yeşilimsi ve yoğun kokulu olduğu zaman erken doğum belirtisi olabilirmiş.
ben doktorumdan çok memlunum ve her gittiğimizde en az 1 saat sohbet ediyoruz herşeyi rahatlıkla soruyorum.sonuçta bayan erkek fark etmez kafanda soru işaretleri kalacağına , vucudundaki değişimleri gözlemleyip nedenlerini öğrenmediğin zaman doktorun bi anlamı yok bence...?
günlük ped kullanma diyor çünkü akıntıyı tutuyor ve genital bölgenle direk temas halinde mantar ve kaşıntı yapar dedi.pamuklu çamaşır öneriyo bende 4-5 tane hamile kilodu aldım onları kullanıyorum
ilk zamanlarda kaşıntım oluyordu biraz ,şimdi sabah uyanınca ve gün içinde de duş aldığım için hem kaşıntım olmuyo hemde koku olmuyo.
en önemlisi genital bölgeni temiz tutmak.sürekli bol suyla yıkamanız gerek rahatlayacaksınız eminim tavsiye ederim:)
kaşıntı kremleri falan hikayee....bi işe yaramıyo

Evet akıntı artarak oluyor geçen gün hatta endişelendim suyummu geldi bu ıslaklık ne diye? Normalmiş.. hamile külotlarından aldım ama hiç rahat edemedim pamuklu büyük beden çamaşır alıp sık sık değiştiriyoruz mecburen

ewt bende hamile klodu aldım ıkı tane ama gıyemedım rahat edemedım bende pamuklu buyuk beden ıc camasırı oldım ve cok rahat kasıntım allahtan azaldı ben cok yıkıyordum ve dr bana fazla yıkamma ve o bolgeyı kuru tut dedı ve ıse yaradı allahtan

ewt bende hamile klodu aldım ıkı tane ama gıyemedım rahat edemedım bende pamuklu buyuk beden ıc camasırı oldım ve cok rahat kasıntım allahtan azaldı ben cok yıkıyordum ve dr bana fazla yıkamma ve o bolgeyı kuru tut dedı ve ıse yaradı allahtan

EVET CANIM VAJİNAYI YIKAMAK AKINTIYI ARTTIRIYOR BANA DA DR YIKAMA KURU TUT DEMİŞTİ.DAHA ÖNCE BEYAZ AKINTIM OLUYORDU.DR FİTİL KULLANMAMI SÖYLEDİ.ŞİMDİ DE SARI AKINTIM VAR BAKALIM KONTROLE GİTTİĞİMDE SORACAĞIM

Evet akıntı artarak oluyor geçen gün hatta endişelendim suyummu geldi bu ıslaklık ne diye? Normalmiş.. hamile külotlarından aldım ama hiç rahat edemedim pamuklu büyük beden çamaşır alıp sık sık değiştiriyoruz mecburen

aynen bende suyum geldi diye düşündüm bi ara. o kadar çok ıslanıyor ki. açık sarı renginde ve kokulu. bu 2. hamileliğim ilkindede yaşamıştım böyle bir sorunu. ilk hamileliğimdeki doktorum hamilelikte normal olduğunu söylemişti. şimdi sorun etmiyorum. sadece temiz tutmaya çalışıyorum. ped kullanmıyorum sadece sık sık çamaşır değiştiriyorum. sanırım 3 hafta sonra böyle bir sorunum kalmayacak (inşallah):emir_bebek:

Gunluk akintilarin olması ve hatta hamilelik ilerledikce de artmasi normalmis arkadaslar. Ben de ayni dertten muzdarip oldugum icin sordum doktoruma. Sabunlar, parfumler kullanmayip kuru tutmaliymisiz. En akillicasi da evet pamuklu ic camasirlari. Kokulu ve rengi beyaz/seffaf disinda oldugu zaman doktorunuza ayrıntılı bir sekilde sormalisiniz bence. Kolay gelsin ;)

Back
X