Arkadaslar aranizda Progestan fitil kullanan varmi?

Seylanin Gunlugu

Minik oglusum Omer'im
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2012
1.966
4.361
133
52
ben 2 haftadir gunde 3 kez bu fitillerden kullaniyorum. gecen seferde kullanmistim ama bu defa surekli ac hissediyorum ve midem cok kotu. surekli kaziniyor ve yaniyor. anormal bir istahim var ama ayni zamanda midem hep hasta gibi. acaba sizide bu sekilde etkiledimi normalmi diye merak ediyorum. gecen sefer bu tur yan etkileri olmamisti. sadece goguslerim sizlamisti. bu defa niye oldu anlamadim.doktora soruyorum normal diyor. zaten sordugum her seye normal diyor.

ben 2 haftadir gunde 3 kez bu fitillerden kullaniyorum. gecen seferde kullanmistim ama bu defa surekli ac hissediyorum ve midem cok kotu. surekli kaziniyor ve yaniyor. anormal bir istahim var ama ayni zamanda midem hep hasta gibi. acaba sizide bu sekilde etkiledimi normalmi diye merak ediyorum. gecen sefer bu tur yan etkileri olmamisti. sadece goguslerim sizlamisti. bu defa niye oldu anlamadim.doktora soruyorum normal diyor. zaten sordugum her seye normal diyor.

o mide kazınmas haptan değil hamilelikten.. bende cok iştahlıydım ilk haftalar..

o mide kazınmas haptan değil hamilelikten.. bende cok iştahlıydım ilk haftalar..

hap degil fitil kullaniyorum o yuzden midemi etkilemesini anlayamadim. hap zaten mideyi bozuyormus duydugum kadariyla. ama benimki sadece kazinma degil ayni zamanda hasta hissediyorum. bulanti falanda degil garip bisey. bisiler yesem bile kazinmaya devam ediyor ustelik eksiyor ve yaniyor. korkumdan midem icin bir ilacda alamiyorum butun gun hasta hasta dolasiyorum. daha once hic olmamisti. bu 6. hamileligim ve daha onceki hamileliklerimde 2 kez ayni fitilleri kullanmistim. uyku yapmisti ve goguslerimin yanlari agrimisti ama istahim falan normaldi ve mideme dokunmamisti. o yuzden benim durumumda olan varmi diye merak ettim. insallah dedigin gibi hamileliktendir ve ilactan degildir. gerci hamilelikten mide bulantisi olur diye biliyorum boyle tokken bile eksime yanma ve kazinma bilmiyorum ama tecrubemde yok zaten. cunku daha onceki 5 hamileligimde o asamaya hic gelemedigim icin yaniliyor olabilirim. cevabin icin cok tesekkur ederim.

Back
X