Arkadaslar aranizda yonetici asistani olarak calisan veya calismi olan var mi???

sometimeonesmile

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2015
5
1
33
Arkadaslar oncelikle iyi aksamlar herkese :) ben bugun uye oldum,ilk sorumu da sormak istiyorum,ben kariyer.netden bi ilana basvuru yaptim,Bursada bi insaat sirketi,sitesine fln da baktim gayet taninmis bi sirket,ust duzey yonetici asistanligi icin.mudur beni aradi,sartlari fl konustuk,araba ve ehliyet veriyorlarmis,ev kirasini oduyorlarmis,maas da 3000 tl ama baya zor olacak diyor isin sabahtan aksama kosturacaksin,bilmiyorum ben istanbulda yabanciyim diye cok da guvenemiyorum hani gitsem mi gitmesem mi daha once yonetici asistani olarak calisa ve ya su anda dacalisan arkadaslar var mi?? bir az bilgi vere bilirmisiniz maas fln nekadar oluyor genelde??

Arkadaslar oncelikle iyi aksamlar herkese :) ben bugun uye oldum,ilk sorumu da sormak istiyorum,ben kariyer.netden bi ilana basvuru yaptim,Bursada bi insaat sirketi,sitesine fln da baktim gayet taninmis bi sirket,ust duzey yonetici asistanligi icin.mudur beni aradi,sartlari fl konustuk,araba ve ehliyet veriyorlarmis,ev kirasini oduyorlarmis,maas da 3000 tl ama baya zor olacak diyor isin sabahtan aksama kosturacaksin,bilmiyorum ben istanbulda yabanciyim diye cok da guvenemiyorum hani gitsem mi gitmesem mi daha once yonetici asistani olarak calisa ve ya su anda dacalisan arkadaslar var mi?? bir az bilgi vere bilirmisiniz maas fln nekadar oluyor genelde??
Konu ilgili bolume tasinmistir bilginiz olsun :)

Yönetici asistanlığı sekreterliğin yenilenmiş adı. Senin bahsettiğin özel asistanlık oluyor artık bir de istanbul da bir yönetici asistanına 3000 tl maas verip ev kirası ödemek araba vermek falan imkansız neredeyse . Bana pek güvenilir gelmedi 3000 tl ciddi bir rakam en kötü ev 600-700 tl oldu artık ortalama 4000 tl maas vermiş olacaklar . Yabancı diliniz var sa daha önce kurumsal firmalardan sağlam referanslarınız var sa belki olabilir ama onun dısında bana hiç normal gelmedi..

X