• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaslar Avukat var mi aranizda

meral0505

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2015
63
2
1
34
Iyi aksamlar benim davam yaklasik 1.5 yildir danistayda yurutmeyi durdurma kararari verdi daha da kesin kararra baglamadi.davanin durumuna baktim gecenlerde bu dava bizim alanimizda deil diyerek baska o daireden bu daireye gecmis en son kurul karar vercekmis hangi daireye ait olduguna.cok moralim bozuldu.ne yani simdi daha kurul sececek dogru daireye gondercek de orda dava gorulcekmis peki sizce ne kadar surer bu surec uzar mi dogru daireye gidince direk gorulup karara baglanir mi lutfen cvp istiyorum stres icindeyim

Böle mahkemelerinde de bir dava açtığınız zaman davayı görevli olmayan ya da yetkili olmayan bir yerde açarsanız o mahkeme görevsizlik veya yetkisizlik kararı verir. Dava dosyasının bu durumda yetkili ve görevli yere gitmesi gerekir. Sizin durumunuz da böyle olmuş. Zaman açısından süreç biraz uzayabilir ama bu olması gereken bir prosedürdür.

Böle mahkemelerinde de bir dava açtığınız zaman davayı görevli olmayan ya da yetkili olmayan bir yerde açarsanız o mahkeme görevsizlik veya yetkisizlik kararı verir. Dava dosyasının bu durumda yetkili ve görevli yere gitmesi gerekir. Sizin durumunuz da böyle olmuş. Zaman açısından süreç biraz uzayabilir ama bu olması gereken bir prosedürdür.
5uzar derken yine yillar mi surer davayi bastan acmis gibi mi olur

yok o kadar uzun bi süreçten bahsetmedim. Bir kaç ay fazla sürer o kadar.

danıştay görevsizlik kararı mı vermiş tam olarak yazarsanız ben de yardımcı olmaya çalışırım

Back
X