ben hic bisi anlamadim suan, kim aldatti, sen naptin nolmus ne bitmis, en iyisi bikac defa daha okuyayim
keske virgul filan koysaydin cümlelerin arasina arkadasim
Arkadaşlar daha önceki konumdan bildiğiniz gibi defalarca aldatıldım..bu akşam mesajlaşıyorduk havadan sudan öyle..ilk çıktığım zamanlarda bu bizim evin arkasına gelirdi beni görmek için sabaha kadar durduğunu bilirim..! neyse dedimki gelsene seni görürüm falan oda gelirim ama duramam aşkım dedi herkes bana bakıyo tiptip biri gelip nereye bakıyosn sen dese napcam ben dedi ..bende durcaksındedim eskiden nasıl duruyodun dedim seviyosan durursun dedim..' yoksa biter dedim:teytey: senin beni sevdiğin falan yok dedim bitti dedim tamam ben eve girdim dedi.dahada bişey yazmadım arkadaşlar doğrumu yaptım bilmiyorum ama tekrar msj atmaktan korkuyorum( irademe sahip olamıyorum hep msj atıp özür diliyorum yardım edin arkadaşlar nasıl engel olabilirim kendime fikirlerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum kızzlarr :enbuyukkk:
deli misin ayol seni aldatan birinin yanında ne işin var? o nasılsa yine arayan o olacak diye düşünüp aramaz bir de üste çıkmaya çalışır şimdi. ama bırak gitsin... boşver.... değmez.... kendine olan saygını yitirirsin...
Canım oncekı konularınıda okuyup oyle yazayım dedım anladıgım sey bu cocuk senı sevıyor ama onceden aldatmıs yazmıssın bunu anlıyamadım hep kotu gununde senınleymıs senı bırakmamıs senın ıcın sabaha kadar dısarda beklermıs hatta aranızda soz bıle takmıssınız aılesını bıle getırecekmıs ıstetmeye yanı senı sevmese neden yapsınkı bunları yanlız aldatmasını anlıyamıyorum
Yanı boyle hallerıne bakınca ıyı bırı gıbı gorunuyo bana ama aldatması kafamda soru ısaretlerı bırakıyo
arkadaşım senden değerli biri daha yok bu dünyada önce kendi değerini kaybetme sonra onu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?