- 31 Temmuz 2023
- 40
- 9
- 1
- 22
- Konu Sahibi alizada humay
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Verdim canım geldim eve saat 3 gibi çıkar sonucuBiraz daha koyulasmis canim.Tekrar kan verdin mi?Artış nasıl
Çıktı sonuç canım 102 olmuş 2 gun önce 28 diBiraz daha koyulasmis canim.Tekrar kan verdin mi?Artış nasıl
Adete az kala tutunmuş daha borudaymiş keseyi görmeye 3-4 gune giidcsmÇıktı sonuç canım 102 olmuş 2 gun önce 28 di![]()
Evet o aradı söyledi iyi artmış dediE çok güzel artmış.Doktoruna gösterdin mi sonucunu.
Çok guzel masaallah.Gec döllenme olmuş.Beta değerin 1500-2000 civari olunca kese görünür insallah.Adete az kala tutunmuş daha borudaymiş keseyi görmeye 3-4 gune giidcsm
İnşallah cankmtStres yapma.Bol bol dinlen.Beslenmene dikkat et.Insallah saglikli bir hamilelik geçirip bebeğini saglikla kucagina alırsın
21 yasindaym ilk gebelik 13 aylık evliyimIlk gebelik mi canim.Kac yaşındasin
Stres yapma.Bol bol dinlen.Beslenmene dikkat et.Insallah saglikli bir hamilelik geçirip bebeğini saglikla kucagina alırsın
Yaa kıyamam amin inşallah yazarım canımYasin küçükmüş ve yeni evlisin.Endiselenme canim.Dua et bebeğin seninle olsun.Gelismeleri yaz bana buradan merak ederim seni![]()