arkadaşlar merhaba 7 aylık evliyim temmuz ayında maalesef 6 haftalık bebeğimi düşük yaptım daha sonra ilk adetimi 15 ağustosda gördüm ikinci adet tarihim ise 13 eylül.hesaplamalarıma göre bu ay 11 inde olmam gerekiyordu ama hala olmadım ve eşimle 26 eylülde korunmasız birlikte olduk.belirti olarak kendimde fazla bişey hissetmiyorum aşırı gaz halinden başka oda geceleri oluyor.bugünde idrar testi yaptım maalesef tek çizgiydi sizce hamilemiyim ? yorumlarınızı bekliyorum inşallah hamişimdir çok istiyorum
test yapmışsınız işte hamile değilsiniz demek tek çizgi.ah be güzelim daha 7 aylık evlisin ne acelen var çocuk istiyosun evliliğinizin tadını çıkarın birbirinize doyun tatile çıkın başbaşa biraz vakit geçirin inan sonra keşke dersin evlat çok güzel ama inan evliliğin çok değişiyor çocukla birlikte eğer bazı şeyler oturmamışsa ikinizin arasında herşey arap saçına dönebilir
test yapmışsınız işte hamile değilsiniz demek tek çizgi.ah be güzelim daha 7 aylık evlisin ne acelen var çocuk istiyosun evliliğinizin tadını çıkarın birbirinize doyun tatile çıkın başbaşa biraz vakit geçirin inan sonra keşke dersin evlat çok güzel ama inan evliliğin çok değişiyor çocukla birlikte eğer bazı şeyler oturmamışsa ikinizin arasında herşey arap saçına dönebilir
canım erken olduğunu biliyorum 4-5 yıllık evli olup çocuk yapmayanlarıda biliyorum ama ilk bebeğimi kaybedince çok üzüldüm açıkcası çok istiyorum kucağıma almayı bebeğimi
nerdeyse adetin geceli 4 gün olmus ve testte yapmisin negatifse büyük bi ihtimal hamile degilsin....ama istisnalarda olabiliyo,gec döllenme gibi.bi kac gün daha adetin gelmezse bide kanda baktir....